.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: GSM

GSM

Оффф хора.Значи тела ми е Siemens и ми се е случвало да го изпускам на няколко пъти и вчера пак се случи да го изпусна,след което ми изчезна дисплея - екрана си свети,но няма никакъв образ Днес пак се появи за няколко часа и отново изчезна
    Някой може ли да ми каже какъв му е проблема?

Ти какво?! Да не очакваш да поставим "диагноза" на телефона ти? Иди на сервиз и питай.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Голям фен
    Град
    София
    mahni mu bateriqta i q sloji pak.. moje ne6to da ne dava kontakt.. ma de da znam

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от [dataworm
    ]Ти какво?! Да не очакваш да поставим "диагноза" на телефона ти? Иди на сервиз и питай.

ахаахах,това беше доброооо
    еми ти какво очакваш.. явно телефона ти не пада за пръв път... време е нещо да спре да работи
    аммм ... тичкай на сервиз
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Отиваш в някой сервиз или ако е още в гаранция- там, от където си го купила.

]Ти какво?! Да не очакваш да поставим "диагноза" на телефона ти? Иди на сервиз и питай.

Леле в тоя форум замо знаете да се заяждате.Можеше само да кажеш "иди на сервиз и питай"

Цитирай Първоначално написано от sheherezada

Леле в тоя форум замо знаете да се заяждате.Можеше само да кажеш "иди на сервиз и питай"
    Ами аз ти казах.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Голям фен
    Problema go pishe na samiq telefon "SIEMENS"

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Отиваш в някой сервиз или ако е още в гаранция- там, от където си го купила.

Град
    Compton
    "restartirai shi sa oprai..."

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Problema go pishe na samiq telefon "SIEMENS"
    aaa sa na telefoni li 6e se obijdame? i moq e siemens i e mnogo izdurjliv.. preturpql e kakvo li ne i o6te durji fronta

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си