Оффф хора.Значи тела ми е Siemens и ми се е случвало да го изпускам на няколко пъти и вчера пак се случи да го изпусна,след което ми изчезна дисплея - екрана си свети,но няма никакъв образДнес пак се появи за няколко часа и отново изчезна
![]()
Някой може ли да ми каже какъв му е проблема?
Ти какво?! Да не очакваш да поставим "диагноза" на телефона ти?Иди на сервиз и питай.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
mahni mu bateriqta i q sloji pak.. moje ne6to da ne dava kontakt.. ma de da znam
Първоначално написано от [dataworm
ахаахах,това беше доброооо![]()
![]()
еми ти какво очакваш.. явно телефона ти не пада за пръв път... време е нещо да спре да работи![]()
аммм ... тичкай на сервиз![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Отиваш в някой сервиз или ако е още в гаранция- там, от където си го купила.![]()
Първоначално написано от [dataworm
Леле в тоя форум замо знаете да се заяждате.Можеше само да кажеш "иди на сервиз и питай"![]()
Ами аз ти казах.Първоначално написано от sheherezada
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Problema go pishe na samiq telefon "SIEMENS"![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
"restartirai shi sa oprai..."
aaa sa na telefoni li 6e se obijdame?Първоначално написано от Atika
i moq e siemens i e mnogo izdurjliv.. preturpql e kakvo li ne i o6te durji fronta
![]()