- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated:Имам бели петна по члена
абе имам един проблем тука - от доста време имам едни петна по члена - бели ! и незнам от какво е ?! ако някой знае от какво може да е да спшодели !
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Занижена лична хигиена?![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
нем едва ли от това ! Тея петна немогат да се махнат !Първоначално написано от [dataworm
![]()
Алергия може би?Първоначално написано от Пешоо
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
други предложения ?![]()
Откога така? Горе-долу.Първоначално написано от Анонимко
![]()
От доста време !![]()
Може да се късае за нещо хронично. Не мога да кажа дали е кандида или хламидийна инфекция... (Предполагам де) Нужно е изследване.Първоначално написано от Пешоо
![]()
ами ако е това което и моя пр-л имаше значи са едн вид гъбички и трябва да се лекъваш защото са и заразни!
В момента аз се лекувам от това същото нещо!!!
maji si pi6kata s raztvor ot jult kantarion,ocet,sol,4esan,liuta 4u6ka i bosilek maji si 4urkata 20 puti v denono6tieto kato sled vsqko namazvane si bluskai glavata v stenata po vednuj ama da pote4e kruv
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 10 и 11 от правилника!
Благодаря!
Хайде стига сте гадали а питащия да даде информация. НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ЗА ДА ВИ СЕ ОТГОВОРИ ТРЯБВА ДА ПИТАТЕ КАКТО ТРЯБВА! Кви петна кви 5 лева?
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts