Кръстих темата So close, yet so far..., защото мисля че чесно казано НИЩО НЕ Е КАЗАНО! Да, пак ще ви говоря за размера на пениса, а защо, защото темата или се игнорира или се заключва или се пишат глупости, всичко освен истински решения. Много мъже по света страдат, ДА СТРАДАТ, от недостиг на няколко сантиметра. Не говоря за келешите, дето пишат колко им е малък, след като не е навършил пълнолетие. Размера на мъжкия член не е телесен проблем, един българин и с палец може да задоволява , проблема е изцяло на прихична основа. Аз лично страдам от малък член. Имал съм полови контакти с много жени, но не съм чул някоя да се оплаква от проблема ми, НО, като бях по-малък и сега, често се намирам в женска компания, не мога да преброя колко пъти съм чувал жените да си говорят за размерите на члена на приятелите си, просто ми пресяда слюмката.
Та, искам да ви ПОМОЛЯ, I искам да помоля темата ДА НЕ СЕ ЗАКЛЮЧВА, защото хората които могат да НИ помогнат може да се включват един път в месеца.
II Не желая да слушам че трябва да се примиря с размерите си, като че е нарушена обмяна на веществата.
III Моля за истински отговор, а не подвеждащ.
Мислех си за уреда andro-penis, поне цената му вещае успех. Помпа, защо не? Но най-вече искам да питам за хирургическата намеса, не вярвам че някой от форума се е подлагал на болезнената процедура, но надеждата умира последна.
Искам да свърша с малко заключение. Размера няма значение за една жена, но за един мъж, това е по-важно от всичко, а тези които мислят като жени, схващате логиката