Гледам днеска хей тая темичка ->
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=27520 <- и въобще 3 минути немога да зацепя къв й е смисъла.
Понеже знам ,че пак ще има хора ,които ще ме нападнат -> най-вече момичета и безграбначните момчета (путювци) няма да влагам никаква емоция в поста ми.Пиша го просто за да си отбия времето ,че и на мен както и на много други хора днеска не ми е ден.
Явно истински мъже в днешно време НЯМА !
НЯМА НЯМА НЯМА !! НЯМА ! НЯМА ! НЯМАААААААА...
Е тва е !!
Къде исчезнахте бе? Вие в тоя форум никога ли няма да разберете нещо относно взаимоотношенията м/у мъжете и жените?Кво правите? Само киснете и се оплаквате - айде за момичетата както и да е - ама то повечето са момчетата, които вместо да бъдат МЪЖЕ влизат в форума -> боготворят момичетата -> постявят ги на пиедестал и им се коленичат на колене само и само да им огодят.И това не го правят само в форума ,но и в истинския живот.Не разбрахте ли ,че това ,което казва едно момиче е коренно различно от това ,което иска ,желание и я привлича.

Боготворете ги още повече ако искате ,това си е ваш проблем.Отговорете ми само на един въпрос ,а именно->не ви ли прави впечетление ,че колкото повечете желаете едно момиче ,толкова повече ви се исплъзва?Не ви ли прави впечетление това ,че когато излезете и виждате най-готините момичета с най-грозните или най-големите гъзари ,които не ги опсипват и с капчица внимание?Не сте ли забелязали ,че когато и обръщате внимание и я опсипвате с ласки,комплименти тогава се стига до едно ниво - Lets be just friends - или казано - Нека си бъдем само приятели.Не разбрахте ли ,че жените обичат силата.Жените обичат лошите момчета ,а не тея ,които по цял ден досаждат с тъпите,изтъркани комплименти от рода на "АААА какви хубави очи имаш." ...
Я се хванете и бъдете мъже на място и стига лигавщини ,че като гледам момчетата се изравняват на нивото на момичетата.Ебати нежните хлапаци.
Ония ден си седя в дискотеката и някъв пич - на възраст видимо по-голям от мен с 1-2 години и ми казва "Що си самотен бе ,човек" без да го познавам.Като го бутнах значи..и като ме обхвана онова педалско чувство ми иедеше да го наритам.А вие продължавайте да се подмазвате и да се влачите по задниците им ,докато те спят с други ,които знаят кво искат от жените.И колкото и да мразите на хартия такива като мен, жени като ме видите се подмокряте.
Ей много сте зле момчета.Но от една страна като се замисля тва е по-добре за мен ,продължаавайте.
Аз както ви казах просто отбивам времето ,а сега отивам да си догледам мача
Колкото и да ме оплювате - на мене ми е през оная работа.Утре ще излезна и деня ми ще бъде страхотен ,докато вие седите и се циврите в форума.
Чао и до нови срещи. =D>