.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    Ти за кви момчета ми говориш бе! Вие, точно вие мОмЧеНцА сте за майната си без нас!
    ахьахьа лудава работа !..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Град
    Toronto, Ontario, Canada
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    но това не му е тук мястото ,тъй като форума не е специално мъжки ,а влизат и женски твари ,които на 100% не са съгласни с мен, НО какво ми пука. \/
    abe ako pita6 mene to4no tuka mu e mqstoto i kvo kato ne e mujki forum vaprosa e 4e ve4e i momi4etata sa saglasni s tva ebasi nie vi zehme i poslednoto ne6to koeto vi bqhme ostavili da otgovarqte a imenno da przvite parvata kra4ka vyv vrazkite v momenta edinstvenoto koeto pravite i za koeto ste ni nujni e seksa pri tova i v nego ne o4astvate mn mn 6toto horata izmisliha vibratori taka 4e stegnete se i ne badete takiva liglovci 6toto mi pisna az da sam muja vav pove4eto vrazki [/quote]

ti, macko, ne si ebana kato horata mi se struva na mene.. mai ne si du6ila maimunata kakto trqbva za da mi govori6 za vibratori i drugi djidjafki koito si typ4e6 po dupkite.. za tva li si dava6 "mnenieto", za da se naprai6 na mnogo ebliva??? izlaga6 se !!! mnogo li gi kara6 da otka4at kato gi 4uka6, a? da teba v myja!!! typa putka.. eto zaradi takiva naduti patki kato teb jenite vi imat za ebati myr6ite.. ne si slu4ila o6te na nqkoi da te navira pod masata na vsqka edna tvoq podobna duma.. mnogo golemi Vi stanaha gyzovete mai a? i na myje po4nahte da se praite! utre drugi den 6e po4nete i pi6ki da si vadite ot ga6tite! i kato doide "tigyra" da te cune i 6e ti omekvat kolenata kato na devstvena kateri4ka.. koq, ne vidqh, se be6e izkazala 4e tiq koito karame da se podmokrqt hodili da se 4e6at s drugi zad gyrba ni.. emi to4no za tva, bulka, pi4a se nervi i Vi psuva, 6toto ne samo na nego mu e pisnalo ot parcali i fuckani kurvi na koito im skimnalo da si po4e6at krastata i ti skysvat syrceto i posle cql jivot si razo4arovan ot "lubovta" (ako VYOB6TE ima takova ponqtie!) i ot "jenite" (ne znam dali i "myje" da ne vi nareka ve4e sled tiq prikazki koito iztyrvahte tuka!).. i nakraq 4ovek si prai izvoda 4e na vas samo "boi, ebane, srybska muzika i tesni obuvki" vi trqq.. i si e do izvestna stepen prav.. 6oto ste golemi 4e6iti i ni pritejavate vsi4kite myje na sveta.. 6oto ste tolkova jelani vsi4kite 4e za otricatelno vreme 6e iz4ukate celiq myjki personal po barovete.. koi Vi vdiga tolkova samo4uvstvieto be "dami"??? i utre pak ni lapate pi6kite.. 6toto mojete bez nas i 6oto sa izmislili vibratorite nali? pfff.. da vi sera na izhvyrlqniqta !!! ako mojeh 6teh da Vi zaeba vsi4kite edna po edna goli na legloto, mole6ti se za tejyk 50 kilogramov ta6ak vyv Vas... da Vi vidq togava kolko ste otvoreni.. kak vibratorite 6e mi svyr6at moita rabota.. DA VI EBA V MYJETE!!! 6E VI VIDA KVO 6E PRAITE BEZ TOPLA PATKA M/U KRAKATA!!! samo si smykvate akciite v momenta.. BadBoyKiLLa forlife girl !!! peace bitches !!
    Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!

Re: Относно една темичка.Прочетете.

Цитирай Първоначално написано от the`spy
    Гледам днеска хей тая темичка -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=27520 <- и въобще 3 минути немога да зацепя къв й е смисъла.
    Понеже знам ,че пак ще има хора ,които ще ме нападнат -> най-вече момичета и безграбначните момчета (путювци) няма да влагам никаква емоция в поста ми.Пиша го просто за да си отбия времето ,че и на мен както и на много други хора днеска не ми е ден.

Явно истински мъже в днешно време НЯМА !
    НЯМА НЯМА НЯМА !! НЯМА ! НЯМА ! НЯМАААААААА...
    Е тва е !!
    Къде исчезнахте бе? Вие в тоя форум никога ли няма да разберете нещо относно взаимоотношенията м/у мъжете и жените?Кво правите? Само киснете и се оплаквате - айде за момичетата както и да е - ама то повечето са момчетата, които вместо да бъдат МЪЖЕ влизат в форума -> боготворят момичетата -> постявят ги на пиедестал и им се коленичат на колене само и само да им огодят.И това не го правят само в форума ,но и в истинския живот.Не разбрахте ли ,че това ,което казва едно момиче е коренно различно от това ,което иска ,желание и я привлича.
    Боготворете ги още повече ако искате ,това си е ваш проблем.Отговорете ми само на един въпрос ,а именно->не ви ли прави впечетление ,че колкото повечете желаете едно момиче ,толкова повече ви се исплъзва?Не ви ли прави впечетление това ,че когато излезете и виждате най-готините момичета с най-грозните или най-големите гъзари ,които не ги опсипват и с капчица внимание?Не сте ли забелязали ,че когато и обръщате внимание и я опсипвате с ласки,комплименти тогава се стига до едно ниво - Lets be just friends - или казано - Нека си бъдем само приятели.Не разбрахте ли ,че жените обичат силата.Жените обичат лошите момчета ,а не тея ,които по цял ден досаждат с тъпите,изтъркани комплименти от рода на "АААА какви хубави очи имаш." ...
    Я се хванете и бъдете мъже на място и стига лигавщини ,че като гледам момчетата се изравняват на нивото на момичетата.Ебати нежните хлапаци.
    Ония ден си седя в дискотеката и някъв пич - на възраст видимо по-голям от мен с 1-2 години и ми казва "Що си самотен бе ,човек" без да го познавам.Като го бутнах значи..и като ме обхвана онова педалско чувство ми иедеше да го наритам.А вие продължавайте да се подмазвате и да се влачите по задниците им ,докато те спят с други ,които знаят кво искат от жените.И колкото и да мразите на хартия такива като мен, жени като ме видите се подмокряте.
    Ей много сте зле момчета.Но от една страна като се замисля тва е по-добре за мен ,продължаавайте.
    Аз както ви казах просто отбивам времето ,а сега отивам да си догледам мача
    Колкото и да ме оплювате - на мене ми е през оная работа.Утре ще излезна и деня ми ще бъде страхотен ,докато вие седите и се циврите в форума.
    Чао и до нови срещи. =D>
    Похвално, терор за педалите и путьовците и модераторите =D> =D> =D> !
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Just_Do_It!
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sean Combs
    PRAITE BEZ TOPLA PATKA M/U KRAKATA!!!

Знаеш ли кога ще разреша на някакъв кретен да ме "навира под масата" за всяка една моя дума?А колкото до теб - помисли за това http://home.tiscali.cz:8080/penisenlargements/ може да ти помогне да се справиш с комплексите,въпреки,че казват,че било на психична основа. Има истински мъже,познавам такива,интелигентни,секси, ежни,силни...но има и такива като теб,които ни карат да се изказваме така...

Guest
    Sean_Combs......nqmam dumi....gadjeto ti mai te e zarazala syvsem naskoro, a? Poredniq kompleksar....tz tz tz
    Qvno ne si zaslujavash (ne se uchudvam)

Мисля, че не трябва да се изпада в крайности. Ако трябва да говоря за себе си, съм съгласна. Не харесвам, когато някой е твърде прехласнат по мен. Обичам да има някаква 'интрига', да го наречем. Не искам едно момче вечно да се съгласява с мен, нито винаги да ме обсипва с цветя, целувки и комплименти. Но това не означава, че трябва да не ми обръща внимание и да ми говори все едно съм му далечна позната, колкото за компания вечерта. Трябва да се търси баланс. Просто начинът е да се уцели подходящият момент за подаръци или сладки приказки и да не се прекалява. Но разбира се има най-различни характери и ако аз харесвам това, други пък обичат романтиката в най-общо приетата й форма.
    Life is a series of rooms. What really matters is with whom you're stuck with in one.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си