Цитирай Първоначално написано от Paffi™
...- jenite izbirat... A nie mujete samo 4akame da vidim koq 6te ni izbere....................
Точно това ви казвам ,бе хора.Повечето момчета у тоя форум, да не кажа почти всички са като жените.Идват ,опалват се ,самосъжеляват се.Обърсват си сополите ,самозатормозяват се и на всичкото от горе като някое момиче им даде съвет - дръж та гледай...
ОТ момиче ЗА момичета съвети не искайте.Те дори си нямат на представа какво искат.Много ясно ,че ще ви кажат това ,което искате да чуете, а имено "поговорете си ,кажи и ,че я обичаш и ако те обича - тя ще се върне при теб" след ,което бягат да се чукат със съседа ,който на последния рожден ден се е бил напил и строшил 2 шишета от масата пред погледа на всички жени.Не очаквам да ме разберете (за кой ли път го казвам ).
Вместо те да ви избират вас ,започнете вие да избирате тях.Нали затова сте мъже !!!
Мога да пиша още много по темата ,но това не му е тук мястото ,тъй като форума не е специално мъжки ,а влизат и женски твари ,които на 100% не са съгласни с мен, НО какво ми пука. \/