- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Относно една темичка.Прочетете.
Не съм чела всички коментари,ама като гледам и някой друг пуска темичка и всеки ден си я провеярва и то по няколко пъти,да не ти се провали излизането?Щях да ти кажа да ми пратиш снимка,да те видя какъв си такъв мъж,ама недей,че после няма да погледна другПървоначално написано от the`spy
Искаш ли да ти кажа една истина,докато "лошите момчета" се перчите насам натам,зад гърба ви,точно тези,дето "се подмокрят" ви правят ни нищо,"уууу колко съм недостъпен,уууу колко съм смел,уууу колко съм силен...",напира ме смях само като се сетя,вярно е,че е хувабо един мъж да си е мъж,а не да е някой женчо,ама ако исках такъв като теб,щях да си взема нощно шкафче,ама нееее нямаше да е същотот,то нямаше да ми троши бутилки до главата и вместо да ми казва,че съм красива,да ми зяпа циците,еееее да му се не види
Ето точно това искам,смятам да зарежа страхотното си мило гадже,който ме кара да се чувствам наистина специално,който ми показва,че ме обича и винаги е до мен и само с мен,на който мога да разчитам,с който мога да говоря за всичко без да се пиртеснявам ,който и аз също много обичам и знам,че ако му го кажа,няма да ми се присмее и да ми обърне гръб и е готов да ме защити във всяка една ситуация и да се преориентирам към пияния съсед чупещ бутилки,да си ме побиива профилактично,то казват,че било полезно и по цял ама цял ден ще се чукам с него,вярно може да ми смърди малко,да ме мисли за парцал,ама има ли значение,нали ще съм с ИСТИНСКИ МЪЖ,вярно,коплексар,без мозък,който ако се сблъска с една истинска жена,направо няма да смее да си подаде носа навън,обаче да не ставаме дребнави...