Аз си имам страхотно гадже,обичам го страшно много и съм готова на всичко за него,може да си сигурен,че не съм от тези дето на всеки казват "голямата любов",защотото до сега не съм изпитвала нищо към нито едно от момчетата покрай себе си,най-много чисто приятелска привързаност,даже бях доста скептично настроена към любовта,но сега малко се промениха нещата.А гаджето ми найстина е просто перфектен във всяко едно отношение,за мен е така,но сега като чета какво си написал... Той не е от типа трошашти по масата шишета,не се държи гадно с мен,за да ме привлече към себе си.Може да съм безнадеждна романтичка или не знам и аз какво,обаче такива като теб от една страна ме плашат и никога ама при никакви обстоятелства не бих била привлечена от тях,а от друга някакви пубери,които твърдят,че знаят всичко за жените,просто са ми смешни...Много ми е странно момичето,което каза,че е зарязала едно момче,защото й е правил комплименти(но тя все пак е на 13простено й е) Когато ми е тъжно,когато се чувствам не в най-добрата си форма или просто ей така и милото ми момченце,ми каже,че съм красива,че ме обича и ме прегърне,мога да ти кажа,че просто се разтапям и дори за секунда не си мисля,да го сменя за който и да е,дори за пияния съсед Той знае как да бъде истински мъж,който да ме накара да се чувствам най-специалния човек на планетата и не става въпрос само за думи,много пъти ми го е доказвал и с действия.ТОй ми дава това от което имам нужда във всяко едно отношение(и нямам нужда да посещавам съседа) Просто знам,че мога да разчитам на него за всичко и той на мен също и го обичам,защото знае от какво имам нужда и знае как да докосне и тялото и душата ми.Не знам дали той или аз сме изключения от твоето правило,но мога да ти кажа,че не е слабост да покажеш на едно момиче,какво значи тя за теб и да й направиш комплимент,след време ще пораснеш и ще го разбереш.