Ami znachi hodq s edno momche ot blizo mesec...Predi tova se zanimavahme dosta vreme no nai nakraq neshtata uj se opraviha .. I taka ilizame si ,az go haresvam ,po postapkite mu sadq che i toi men.. NO (vinagi go imaaaa tva ,,no'') za cql den nie s nego se vijdame za po 2 chasa kato postoqnno priijdat nqkakvi negovi priqteli... Neska postavih vaprosa,zashtoo sam na mnenie che neshtata trqq sa izqsnqvat .. i toi mi kaza che priqtelite mu se sardeli che bil po cql den s men... Obqsnqqm mu che i az ne iskam da sme po cql den zaedno ,no prosto... malko pove4e vreme a to nqmalo koga shtoto toi ve4erta bil s tqh... nz si kvo i sega sme skarani Iskam pone vednaj neshto da e nared ,a priqtelite mu sa mega ujasni i typi i mn naduti ..... i samo mrankat che bil s men ... uf ... Kakvo mislite dali si zaslujava da go zareja sega,dokato ne sam vzela mn da se privarzvam ,ili da prodalja da govorq s nego(vapreki che si mislq che togava shte me pomisli za nqkva mn nahalna )... I sega pak e s oniq typite i vapreki che znae che mu se rasardih za tva .. ne mi se obadi