Първоначално написано от
Sean Combs
brato, kvo da ti kaja.. vsqska pi4ka si e otdelna rabota.. ima nqkoi na koito moje6 napravo za kuru- muru da im govori6.. ima drugi det traa da si gi 4e6e6 2-3 dena dokato sa sigurni 4e si podhodq6t za 4iftosvane.. precenqvai na mesto.. iii.. da ne hvane6 da gi natiska6 5 min sled kato si gi zasekyl.. 4e 6e hvane da se izpla6i 4e 6e q brysnete 3ma i 6e izbqga! az gi vodq 2 dena po kafetata, govorq im 4e sym adski vluben v tqh.. no go pravq taka 4e da ne sa sigurni dali se ebavam ili sym seriozen... ii.. imam si edin nomer... kato i kaja "emi, az... neska... iskah da se vidime... 6toto... az... az... moga da kaja 4e sym vluben v teb... adski mnogo iskam da sym s teb.. zabravqm si dumite kato te vidq..." i go kazvam s leka usmivka.. vse edno se ebavam s neq... vse edno se 6eguvam.. i tq "stiga si se byzikal!" ... i az leko vkarvam cvqt... smisyl... ne znam dali go moje6 tva... ama az moga da se iz4ervqvam kogato si poiskam... ii.. togava se iz4ervqvam i i kazvam "kak 6te te byzikam pri polojenie 4e liceto mi gori v momenta i sym ubeden 4e sym domat!!!" i tq se vryzva bratle i po4va da go misli i da go vyrti i da go su4e.. i kato q izprati6 do tqh.. celuva6 q po buzata... i na drugiq den e tvoq!!! tva e universalno za vsqka pi4ka... bez tiq otvorenite deto znaqt za kvo gi zabiva6 ili za kvo iska6 da gi vodi6 na kafe... taka 4e... kakto ti kazah ve4e.. eksperimentirai.. posle ako se predstavi6 dobre 6te si ima6 v ukazatelq nomer4eta na pi4oci i kato ti se do4uka, vadi6 cell phone i zvyni6 i te doftasvat 6oto znaqt 4e nqma koi drug da gi naebe taka v celiq grad!!! know I'm sayn??? ae uspeh! take care!