- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Anti Comers !!! Join me people !
Не бъдете поредната офца от стадото !
Анти-TV, Comers, Fasion е истинския път !![]()
Ъъъ общо зето съм "за" ма може ли да си гледам сериалчетата по тв а?![]()
ubavo i as sum protiv komersa ama tolkos tupo da si iskazvam mnenieto ....![]()
Кво сте се упълчили срещу най голямата риба в музикалния шоубизнес бре, MTV е постигнала толкова много със своята съваршенна идея как да правят бизнес че такива метълчета и скинари изобщо не могат да я заплашат!!!не можете
глупаци такива
![]()
Че що съкс хард, това че знаят как се прави бизнес е за възхищениеПървоначално написано от TheNightRider
мен точно това най много ме кефи, ТЯХНАТА ПРОСТА НО ПЕЧЕЛИВША БРИЛЯНТНА ИДЕЯ а именно: Да купиш правата на песните направо от звукозаписните компаний и да ги продаваш по евтино на по малките радиота и телевизии и същевременно да правиш толкова смешни изродски шоута по ефира. Това е МТВ, и затова има всичките тези пари и зрители
![]()
![]()
![]()
1. Най-голямата ли? Докажи!Първоначално написано от Sa3ana3a
2. Те не сяа постигнали нищо! Постигнали са точно тва, което е постигнала "Планета ТВ" - НИЩО! Просто фаща някакви хора, които не могат да пеят, праи ги да изглеждат фешън, снима един клип и го праи хит! Тъпо, скучно!
3. Донякъде си прав, че не трябва да я нападаме. Просто като се сетя какво е било през 90те... Дожалява ми! Защото тогава е ставала за нещо! Но сега почитам само VH1.
4. Сори, че ще ти го кажа на въпреки, но, по-добре, наживо, глей да не обиждаш нито метълите, нито скинарите. Тва е личен съвет. Просто ще си изпатиш сериозно, както си и заслужаваш, де!
5. Всяка песен, попаднала в МТВ, губи смисълът си! (Едва ли ще го разбереш! Бившите фенове на HIM ще се сетят!)
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
МТВ е мания, нема такива предавания, , и аз съм почитател на мъжката мода и смея да твърдя че притежавам безупречен стил. Така че освен да ме фанете за кожения ланец не знам кво друго моеже да направите
.
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Мтв купиха Vh1 и почти успяха да го осерат. Преди беще по-готино..Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Saatana vittu perkele hate crew!
![]()
![]()
мноо ми дреме.то е верно ебахти комерса да си анти-комерсиален вече
![]()
![]()
![]()
хахах пък Spongebob никой няма да ме откаже да гледам!
a takaПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Aбе точно вие дето плюете против комерса и т.н. сте най-жалките и най-големите нещастници!
Как преценяваш хората, без да ги познаваш лично?Първоначално написано от xcasey jonesx
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Eдното наблюдение ми стига.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
... и чалгарките с дънки в ботушите си казаха 'СТИГА' и сложиха розовите КЕЦКИ на DC.... айде стига с тоя комерс, анти-комерс... просто си живейте, кво ви влиза в работата кво правят другите!? гледайте си в паницата и мълчете.
алелуя.
Като те гледам как пишеш "съвършена" с две н-та ме навежда на мисълта че единствената голяма риба тука си тиПървоначално написано от Sa3ana3a
no offence
Don't worry, be happy
Не е нужно да си анти-комерс, за да си ъндърграунд. Тук , както във всяка тема в този форум, става глупава опозиция. Не бяха 12 годишните, които се ебат, срещу малко по-големите, които мислят това за ненормално, не бяха метъли срещу чалгари, не бяха метълки срещу фешънки. Опитвате се да направите дискусия. Обаче никога няма да стане нормална такава!
Май ти си леко глупава, защото мислиш, че с една или пет теми в тийнейндърски форум някой мисли, че ще я унищожи.Първоначално написано от Sa3ana3a