- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как ще го съблазните?
В последно време момичетата свалят момчетата...въпросът е вие как бихте свалили едно момче?
Az ne mislq,4e naposluduk edinstveno momi4etata svalqt mom4etata.Mislq,4e vse o6te ima ravnovesie v teq ne6ta.I,4e kato cqlo pove4e mom4etata svalqt momi4etata.A ina4e...m4e to vseki si izgrajda stil za tova.Ili prosto na momenta idva vsi4ko.Ama kato cqlo usmiv4ici,pogledi...
A sled tova idvat i drugi raoti...Ama to vinagi stavat ne6tata razli4no.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Как да съблазните едно момче ли? Това е лесно! Момчетата искат секс.Ако си с хубаво телосложение,понякога дори и едно смигване е достатъчно.А ако не си чак толкова превликателна,ще ти е доста по трудно.Ще ако видиш че момчето не ти обръща внимание не му се натискаи, той няма да го оцени даже може да започне да те върти,да си играе с теб.По-добре намери общ език с някои от компанията му.И така веднъж ще те извикат на кафе,втори път,ще започнеш да завързваш по-приятелски разговор с него.Но ако видиш че те поглежда с пренебрежение най-добре се откажи.
Надявам се да не ме вземете за някои философ \/
Дано има полза от това което написах.
Angel of hell
vinagi e razli4no,za6toto vsi4ki mom4eta sa razli4ni..no kato cqlo e mnogo vajno da ne mu pokazva6 ako mnogo go haresva6,za6toto se gubi trapkata..zapo4ni da flirtuva6,posle se otdrapni,ako ima interes toi 6te napravi sledva6tata kra4ka i taka..trqbva da izglejda6 silna,no ne i pove4e ot negovajno e da bade6 sebe si,za6toto ako izgradi6 fal6iv obraz v na4aloto,nikoga nqma da znae6 dali toi e haresal/othvarlil teb ili maskata maleee kakva tirada drapnah
mlakvam
![]()
Ммм =D>
Angel of hell
shto puk momi4etata da sfalqt mom4etata ?! vie sedite kato nqkfi..:P nie deistvame obiknovenno! :]
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
emm da prav si,no samo do nqkade.vqrno e ,4e dosta momi4eta si mislqt,4e mom4etata sa tezi,koito trqbva da napravqt parvata kra4ka,no primerno-dnes imam sre6ta s mom4e,koeto si haresah i az si go svalih..Първоначално написано от Mem0reX
ima i drugi momi4eta,koito "ne sedqt kato nqkakvi".
Еми не мисля,че момичетата свалят повече момчетата,както каза malka^ku4ka има равновесие в тия работи за сега.Иначе.. ако го познаваш може докато си говорите да му правиш разни намеци,неволно да го докосваш ала бала..
Аз не мисля,че момичетата свалят повече момчетата!Та нали момчетата са за това..те са силния пол,те трябва да се опитват да ни спечелят,но има в случаи когато и ния трябва да действаме,с погледи,усмивки,жестове и т.н.![]()
emiii mislq che kakto tq kaza tfa e rabota na silniq pol,nie shte pomagame s usmifki,pogledi...{P}MoHuKa{P} Пуснато на: 25.02.3 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Аз не мисля,че момичетата свалят повече момчетата!Та нали момчетата са за това..те са силния пол,те трябва да се опитват да ни спечелят,но има в случаи когато и ния трябва да действаме,с погледи,усмивки,жестове и т.н.![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
e da pravi ste ;P ako sedite nqkfi ...she ni stane tupo ama ako ni se usmihfate i ala bala :P stava po qko ;] i ne se otkazvame ...ama ima jeni deto i da si haresat nqoki ne praqt nishto !...o4akvat toi da naprai si4ko se edno e gospod :P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Има ги и такиваПървоначално написано от Mem0reX
![]()
S privlekatelen van6en vid i 4ar![]()
някоя сладка весела жизнерадостна усмивка и невинно-перверзен поглед?хаха, нееее, това го използвам само при крайни случаи
![]()
алелуя.
Eми понякога се налага момичето да влезе в действие,щото ги има едни много сладки пичове,дето чакат ли чакат...ама си седят отстрани като некви ботове...а като знаеш, че те харесва,а и ти му се кефиш на пича...малко разговорче така...някой поглед дето да го подсети,че му се кефиш...ако сте в диско и си по-отворена го каниш на танц и малко по малко ще станат нещата![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Emi to vsi4ko ti hrumva na momenta.Kakvoto ti se stori nai-dobre go pravi6.Ne biva da si izrabotva6 plan vsi4ko trqbva da stane spontanno.
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
По принцип не съм някаква флиртаджийка или пък свалячка. Когато харесвам някое момче и той ми дава основания да мисля, че и той ме харесва просто му го казвам. Когато, обаче не съм сигурна - тогава прибягвам до свалките. Няма определена рецепта, както каза magi_megi всичко идва на момента, тогава чувстваш най-добре какво е най-подходящо да направиш.