- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Не съм правила секс от месец,може ли да съм...
awe hora ne sum praila sex ot edin mesec!vuprosami e moje li da sum se stesnila???
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
mdam i sled okolo godina 6te si otnovo devsvena![]()
Az puk ne sam ot 5 i nemisla che sam se stesnila.
Ne sum siguren no mislq 4e moje da si se "stesnila", no ti ne si pravila sex ot SAMO 1 mesec taka 4e moje i da ne si.
i da si se stesnila da ti imam problema shte ti e qko posle kato go napravish pak daje moje bi po qko.....i ne si se stesnila moje bi taka si vuobrazqvash no purviq otgovor nai mn mi haresa \/ =D>
![]()
they say if you love somebody
than you have to got to set them free
but i would rather be locked to you
than live in this pain and misery.
ben harper
(walk away)
Nadqvam se 4e ne e problem da pitam ne6to(po temata e) ta vuprosa mi e ako ne si pravil sex(za momi4etata stava vupros) ot okolo polovin godina,togava ima li nqkva veroqtnost pone malko da si se postesnila taka da se kaje![]()
![]()
![]()
Ми да, стеснила си се поне малко, тва е хубаво 6тото 6е ти буде много яко после пук и на 4овека с които се перка6 съ6то![]()
IGRAI, NO NE BUDI IGRA4KA!
Влагалищните мускули са достатъчно еластични и дори и от един ден да не си правила секс така или иначе се свиват... то не е като да изкопаеш дупка и да си стои кухо...
Но не мисля, че има някакъв повод за притеснение...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Az kogato ne bqh prawila ot 2 meseca sex, vleze s myki.
Първоначално написано от monito
1 mesec ni6to ne e. 4udq se otkude vi idvat takiva gluposti bre deca
Е ти пък да не искаш всеки ден да правиш рекорди да биеш ахахаххаха Шегувам се Бе
П.С. Не си се стеснила според мене
ami sega wij kakwo prawish wzemash edin uzrql domat reshesh go an dwe i go mqtash naish kak se celuwat domatite be nei istina prosto
a ako ne pomogne oswen samoubii se drugo ne moga da ti kaja