Ми за мен тва е малко странно-да имаш страх от гаджето си,което обичаш?!Но пък от друга страна той е трябвало да остане със теб,да се опита да те разбере и да преодолеете заедно това,а не да те оставя когато най-много се нуждаеш от него.И как така забрави за любовта си към теб толкова бързо и за дни или седмици те замени със друга?!ако мислиш че той има още чувства към теб,опитай се да го спечелиш-говори с него,кажи му че заслужавате да си дадете втори шанс,че този път ще е различно,дръж се мило с него,покажи му че все още го обичаш...Но пък ако той е щастлив с приятелката си,уверена си че те е забравил,не го търси и се опитай да започнеш начисто със нов човек,с който да не допускаш тази грешка.но аз лично те съветвам докато имаш надежда за сърцето му да се бориш.Една истинска любов(стига да е била истинска от негова страна) не може да се изкорени от сърцето толкова бързо
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?