taka....sluchvalo li vi se e da izneverqvate ili kakto predpochitam az da krushkate(nqkak si po ne tolkova seriozno i strashtno mi zvuchi) dori prosto da ste flurtuvali s nqkoi bez da e stavalo neshto po taka....mislite li che ste napravili greshka po tozi nachin....i posledno kakvo vi e mnenieto za tozi vid neshta mislite li che nqkoi koito pravi takiva neshta ne durji na negoviq si chovek ili ptosto e nqkakuv vid razvlechenie taka da se kaje.....
az da kaja za sebe si kato za nachalo tri puti sum go pravila-1. beshe na moreto po minalata godina samo celuvki bqha no skusah s gadjeto si togava a bqhme hodili 7 meseca moje bi sgreshih no puk za smetka na tova ne sujalqvam i s dvamata sum si priqtelka daje s bivshiq mi sega mi e edin ot nai dobrite priqteli i mai taka e po dobre 2.predi okolo 2 meseca hodeh s edno momche koeto kolkoto i gadno da zvuchi me ne beshe grija tolkkova mn za nego zatova se poluchiha tezi neshta togava pochnah da izlizam s edin drug na koito se kefish super mn ot mn vreme no ne go poznavah samo na vunshen vid go bqh haresala e togava opredelno napravih greshka za koqto mai suhalqvam prosto ne si struvashe izleze vuzmojno nai tupiq chovek na sveta i 3. pak s bivshiq mi bqhme i se zabih s po bivshiq momcheto s koeto sum bila nai mn vreme i koeto sus sigurnost sum obichala misleh che e greshka i mn vreme mu obqsnqvah che ne mn redno tova koeto pravim abe se edno si izlqh dushata i go napravih bez nikakvi zadrushki zashtoto prez tazi godina mn puti sme si dokazvali che sme kato brat i sestra i sichko mojem da si kajem ta mu kazah kakvo mislq i toi beshe suglasen makar che iskashe otnovo da e s men posle na men neshto mi preshtraka i trugnah s nego otnovo zarazqh bivshiq bqhme zaedno edin mesec prez koito imashe samo karanici zahstoto kakto toi kaza sum se promenila za ova vreme prez koeto ne sme bili zaedno i taka za da opazm tova koeto imame mejdu nas reshihme che shte e nai dobre da se razdelim
zasega neznam dali bih go napravila otnovo no sichko zavisi ot situaciqta nqkoi ot vas biha si pomislili che sum k***a ili neshto takova nemoga az da kaja dali e taka no e fakt che nqma priqteli koito mislqt podobni neshta