.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    az-az
    Guest

normalno li e tfa ?

awe hora idva mi ot 4 godini a az sam na 14 . togaa beh edva na 10 i mi doide . sea sam napylno razvita i si4ko . NORMALNO LI E TOVA

emi..nqkoi hora se razvivat po barzo drugi po bavno
    Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от MorTi6a
    emi..nqkoi hora se razvivat po barzo drugi po bavno
    Така е.

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    Нормално е не се притеснявай. Пубертета е започнал по рано при теб

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Сичко по реда си, и неко позная са ше ни питаш дали да почнеш да се чукаш? Я дай снимки да видиме колко си развита.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

И аз не вярвам на слухове. Я ни дай да да видим!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

az-az
    Guest
    izobshto nqmashe da mi e vyprosa dali da " se 4ukam " kakto kaza edin po gore . az kakvoto me e interesuvalo sam popitala

Ми дай снимки де, да прецениме дали си нормална. Даже може некой комплемент да отнесеш.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Ми дай снимки де, да прецениме дали си нормална. Даже може некой комплемент да отнесеш.

Явно не е нормална щом така бързо спече. Залагам петарка че е като тия клиентките на ал бънди.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си