- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- normalno li e tfa ?
awe hora idva mi ot 4 godini a az sam na 14 . togaa beh edva na 10 i mi doide . sea sam napylno razvita i si4ko . NORMALNO LI E TOVA![]()
emi..nqkoi hora se razvivat po barzo drugi po bavno
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
Така е.Първоначално написано от MorTi6a
![]()
Сичко по реда си, и неко позная са ше ни питаш дали да почнеш да се чукаш? Я дай снимки да видиме колко си развита.![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
И аз не вярвам на слухове. Я ни дай да да видим!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
izobshto nqmashe da mi e vyprosa dali da " se 4ukam " kakto kaza edin po gore . az kakvoto me e interesuvalo sam popitala
Ми дай снимки де, да прецениме дали си нормална. Даже може некой комплемент да отнесеш.![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Първоначално написано от Oyamoto
![]()
Явно не е нормална щом така бързо спече. Залагам петарка че е като тия клиентките на ал бънди.![]()
![]()