- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Патриот ли е Слави Трифанов?
Напоследък скивам, че Слави Трифанов се изявявя като голям патриот, но само на думи. Какво мислите за това?
Патриот ли е според вас? Изобщо какво ви е мнението за него от извесно време?
пп. Извинявам се ако темата се потаря.![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Ми патриот е, верно по малко селски начин го показва, по скоро е шовинист. Ебати то на 5 предавания едно е с патриотична тема, и явно не е с комерсиална цел щото май никой не го боли тва ама слави си държи да го показва в шоуто.
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
А защо гласува с "не"?Първоначално написано от Oyamoto
![]()
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Кой па ти каза?Първоначално написано от [dataworm
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Ааа. Само ти си отговорил и имаше 2 отговора "не" и така реших или греша?Първоначално написано от Oyamoto
//Иначе сега видях, че има още един глас...//
dori i da ne e patriot koeto na men li4no malko mi se vqrva ... vajnoto e 4e govori za bulgariq i podse6ta horata koito go gledat za tazi tema koeto e po vajnoto puk sa tuka sus sigornost 6te go napadne polovinata forum 4e e nqkav bokluk... aide stiga be hora ai stiga zavist![]()
Оффф Патриот....ам дори и да е такъв...това пародиране с "патриотизма" особено по турнетата му донася обилна сума от така патриотичните ни български пари....
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ДаЗащото както вече казаха той говори за проблемите в България и се опитва да помогне за решаването им,вместо да се прави,че всичко е розово за разлика от други...
![]()
![]()
I was lost and I'm still lost...
Не знам дали си запознат с кариерата му, но от 13 години той винаги се изявява като патриот...Първоначално написано от [dataworm
А дали е...мисля, че да, но тук голяма роля изиграва и това, че патриотизма, както писаха по -горе му носи доста пари...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
ne znam dali e patriot ili ne, znam samo 4e tolkova paradira s tova, 4e patriotizma mu se obezsmislq. osven tova e 6ovinist, koeto az vaob6te ne odobrqvam![]()
За мен е патриот защото всичко което прави го свързва с България. Пример за това е конкурса на Евровизия е речта която изнесе "България не е за продан". Убедена съм че не го казава за да се прави на интересен, а защото може ни наистина обича България.
Усмихвай се винаги, дори когато ти е мъчно защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти.
Патриот е, ама вече взе да става досаден и банален..Парадира супер много с този факт и така си печели и паричките де тариката..![]()
да ве патриот е...
\Първоначално написано от Lin4eTo
/
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Колкото и да ме кефи предаването му, не мога да кажа на черното бяло.![]()
![]()
Щот са селяни.Първоначално написано от Отговор
![]()
that sucks!!Първоначално написано от Анонимко
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
Никой от нас не може да каже със сигурност,но според мен,Слави е патриот.То просто си личи от начина по който говори за България...не мисля,че го казва просто така,наистина ми изглежда искрен и мисля,че обича родината си.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Не знам дали е патриот, но е ПОЗЬОР със сигурност...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Никакъв патриот не е.Видял е,че в тази пазарна ниша ще вземе парата.Плащат му да е патриот,патриот ще е...
Първоначално написано от gia_bs
![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Определено е патриот!!!Той говори с любов за родината. Според мен не приказва тия неща за да изкарва пари ,а за да подбуди българския народ и да му отвори очите.
Слави Трифонов е най-голямата турска подлога в България. Знае само да сипе безпочвени и изтъркани до край обиди към АТАКА и да разправя какъв патриот е той. Да не говорим, че мозъчния му капацитет е равен на 0 и ако ги нямаше сценаристите му не знам какво щеше да прави.
Просто нямам думи за него. Да подариш разнебитен москвич на барабаниста на легендарните Пинк Флойд?!?!?
Да се мазниш на мръсния турчин Доган и да казваш, че по-добре да те управляват турци отколкото националисти??!?!? Лейдис енд джентълмен дис ис Слави Трифонов.