.

Виж резултатите на анкетата: Патриот ли е Слави Трифанов?

Гласували
40. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да!

18 45,00%
  • Не!

22 55,00%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Патриот ли е Слави Трифанов?

Напоследък скивам, че Слави Трифанов се изявявя като голям патриот, но само на думи. Какво мислите за това?
    Патриот ли е според вас? Изобщо какво ви е мнението за него от извесно време?
    пп. Извинявам се ако темата се потаря.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Ми патриот е, верно по малко селски начин го показва, по скоро е шовинист. Ебати то на 5 предавания едно е с патриотична тема, и явно не е с комерсиална цел щото май никой не го боли тва ама слави си държи да го показва в шоуто.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Ми патриот е, верно по малко селски начин го показва, по скоро е шовинист. Ебати то на 5 предавания едно е с патриотична тема, и явно не е с комерсиална цел щото май никой не го боли тва ама слави си държи да го показва в шоуто.
    А защо гласува с "не"?
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Цитирай Първоначално написано от [dataworm
    ]
    А защо гласува с "не"?
    Кой па ти каза?
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

]
    А защо гласува с "не"?
    Кой па ти каза?
    Ааа. Само ти си отговорил и имаше 2 отговора "не" и така реших или греша?
    //Иначе сега видях, че има още един глас...//

Супер фен
    dori i da ne e patriot koeto na men li4no malko mi se vqrva ... vajnoto e 4e govori za bulgariq i podse6ta horata koito go gledat za tazi tema koeto e po vajnoto puk sa tuka sus sigornost 6te go napadne polovinata forum 4e e nqkav bokluk... aide stiga be hora ai stiga zavist

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Оффф Патриот....ам дори и да е такъв...това пародиране с "патриотизма" особено по турнетата му донася обилна сума от така патриотичните ни български пари....
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Да Защото както вече казаха той говори за проблемите в България и се опитва да помогне за решаването им,вместо да се прави,че всичко е розово за разлика от други...
    I was lost and I'm still lost...

Голям фен
    Град
    Стара Загора

Re: Патриот ли е Слави Трифанов?

]Напоследък скивам
    Не знам дали си запознат с кариерата му, но от 13 години той винаги се изявява като патриот...
    А дали е...мисля, че да, но тук голяма роля изиграва и това, че патриотизма, както писаха по -горе му носи доста пари...
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ne znam dali e patriot ili ne, znam samo 4e tolkova paradira s tova, 4e patriotizma mu se obezsmislq. osven tova e 6ovinist, koeto az vaob6te ne odobrqvam

За мен е патриот защото всичко което прави го свързва с България. Пример за това е конкурса на Евровизия е речта която изнесе "България не е за продан". Убедена съм че не го казава за да се прави на интересен, а защото може ни наистина обича България.

Усмихвай се винаги, дори когато ти е мъчно защото никога не знаеш кой ще се влюби в усмивката ти.

Guest
    Патриот е, ама вече взе да става досаден и банален..Парадира супер много с този факт и така си печели и паричките де тариката..

Guest

да ве патриот е...

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    Цитирай Първоначално написано от Lin4eTo
    За мен е патриот защото всичко което прави го свързва с България. Пример за това е конкурса на Евровизия е речта която изнесе "България не е за продан". Убедена съм че не го казава за да се прави на интересен, а защото може ни наистина обича България.
    \/
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Фен
    Град
    the heaven
    i az sam na tva mnenie!!

Отговор
    Guest
    Дори и да не е патриот,защо трябва да му завиждате за парите-печели си ги,харчи си ги.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз мисля, че не е.
    Колкото и да ме кефи предаването му, не мога да кажа на черното бяло.

Цитирай Първоначално написано от Отговор
    Дори и да не е патриот,защо трябва да му завиждате за парите-печели си ги,харчи си ги.
    Щот са селяни.

Фен
    Град
    леглото
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

да ве патриот е...
    that sucks!!
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Никой от нас не може да каже със сигурност,но според мен,Слави е патриот.То просто си личи от начина по който говори за България...не мисля,че го казва просто така,наистина ми изглежда искрен и мисля,че обича родината си.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Не знам дали е патриот, но е ПОЗЬОР със сигурност...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Никакъв патриот не е.Видял е,че в тази пазарна ниша ще вземе парата.Плащат му да е патриот,патриот ще е...

Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    Оффф Патриот....ам дори и да е такъв...това пародиране с "патриотизма" особено по турнетата му донася обилна сума от така патриотичните ни български пари....
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Определено е патриот!!!Той говори с любов за родината. Според мен не приказва тия неща за да изкарва пари ,а за да подбуди българския народ и да му отвори очите.

Guest
    Слави Трифонов е най-голямата турска подлога в България. Знае само да сипе безпочвени и изтъркани до край обиди към АТАКА и да разправя какъв патриот е той. Да не говорим, че мозъчния му капацитет е равен на 0 и ако ги нямаше сценаристите му не знам какво щеше да прави.
    Просто нямам думи за него. Да подариш разнебитен москвич на барабаниста на легендарните Пинк Флойд?!?!?
    Да се мазниш на мръсния турчин Доган и да казваш, че по-добре да те управляват турци отколкото националисти??!?!? Лейдис енд джентълмен дис ис Слави Трифонов.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си