- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Nai-dobriq priqtel ili momi4eto koeto haresvam otdavna?????
E aide sega mi kajete kakvo da pravq 6toto s1m `zastanal na mnogo opasno krastovi6te`. Momi4eto koeto haresvam mnogo otdavna ili nai dobriq mi priqtel? Predpolagam 4e 90% ot komentarite 6te sa za tova da ne zarqzvam priqtelq si i da ne tragna s momi4eto. i se 4udq sega kakvo da pravq za p1rvi p1t se namiram v takova polojenie! pove4e ot vsi4ko iskam da tr1gna s tova momi4e ama togava p1k nai dobroto aver4e 6te me zaebe. Samo da vi kaja 4e toi nqkav tak1v mnogo osoben i ako tr1gna s momi4eto 6te mi se razs1rdi 4e izob6to s1m tr1gnal s neq a ne za tova 4e nqma da ima vreme da se vijdame s kompaniikata. Neznam kvo da pravq?!Ne znam!? Predpolagam 4e vi se e slu4valo ne edin p1t. Daite s1vet! PLS!
Добре, а той има ли някво отношение към нея? В смисъл ако няма тогава поговори с него и ако ти е приятел ще те разбере![]()
според мене ти изобщо нямаш вина за създалата се ситуация и няма кво да избираш - направо тръгвай с момичетокак така "най-добрия" ти приятел ще ти се сърди?! той няма никакво право за това
говори с него и му кажи, че поведението му е неадекватно.. обясни му колко много харесваш тва момиче![]()
постави нещата такаако ти е истински приятел и иска да си щастлив ще приеме връзката ви без да се сърди и да се държи лапешки (тва му го кажи)
ако продължи да се дърпа и да ти представя някви неубедителни доводи, се врътни и си иди при момичето
ще се цупи ден-два, ама съм сигурна, че накрая ще разбере, че ти наистина искаш да си с нея и ще спре с опитите да те води по своята свирка![]()
просто имай търпениеайде успех
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Do kolkoto prochetoh toi nqma nishto kym neq .. qvno shte revnuva teb .. stranno kompaniq!!!
ami tam e rabotata 4e minalata godina edin mi kaza pederast i go naragah s noj. Edva ojivq i mu izkaraha dalaka...kakto i da e...6 god. uslovna! i ot togava vsi4kite mi priqteli me zaebaha i gi be6e strah ot mene vse edno sam nqkav ubiec. I nqmah averi p1k toi ni6to ne mi kaza i zaradi tva go ovajavam...vkara me v negovata kompaniq.I sega ako ne be6e toi...... i neska mu kazah za tva i toi mi vika kakto izka6 nqma problem ama samo po na4ina po koito go kaza razbrah 4e ne e s1vsem bez problem! ama as si re6ih - momi4eto mnogo qsno!A tova za revnuvaneto...toi e tak1v za6toto ne moje da si nameri priqtelka i edni vid as imam a toi nqma i za tova. i to4no kakto kaza valantain_love lape6ki istorii!
Именно.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Дори и да тръгнеш с нея, пак ще имаш време за компанията. Ти какво си мислиш...че тези, които имат гаджета не им остава време за нищо друго!?!![]()
Успех.![]()
Първоначално написано от :))))))
Mislq ,4e toi ne ti e nikakuv priqtel!Shtom az nqmam i ti nqma da ima6-tova e super tupo i egoisti4no!!!Kakuv priqtel moje da ti bude tova?Moje bi trqbva da pogovori6 s nego ,tova e neloqlnost!![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
К'во да ти кажа ман ... От т'ва което казваш чак аз се оплетох ..Но все пак ... 1) Мисля че ако това за ножа и за всичките теи приятели е истина ... Той е направил нещо страхотно за теб... 2) Така и не разбрах той има ли някво отношение към нея ... Мисля че ако я харесва .. или там квото и да изпитва към нея .. би трябвало да не трагваш с нея
Но все пак ти си решаваш ....
![]()
S dve dumi ... Toi ne e nikakuf priqtel !
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Знаиш к'во батко направете тройка.
Ако я харесваш толкова много..не да стане така че до 1 месец да скъсате поговори с него дали и той я харесва колкото теб ако ти е истинския приятел ще те разбере дори да му стане гадно той може да те излъже за да не те преебе но ако и ти си истински приятел никога няма да тръгнеш с това момиче никога не позволявай някой да прекърши едно приятелство защото приятелството е най-ценното нещо на света!Не трябва да го губисх за нищо на света!То няма цена!Незнам дали ме разбра...но се надявам че си!