- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- piercing na hru6tqla na yhoto
Точно така е при пистолета буквално се разкъсва а при абоката засега се разкъсва само метафорично а ухото ти всъщност остава здраво, не знам за вас дами и годпода но това за мен е МАГИЯ.Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
![]()
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Аз си направих дупка но хрущяла на лявото ухо преди една година . Честно казано изпитвах болка само първият ден след което всичко си беше наред![]()
Супер си се кефя на обицата и нямам намерение да я свялям . Все пак за да се предотврати възпаление е добре след пробиването в продължение на 2 седмици да се маже с някакъв антибиотик .![]()
мисля че го обясних достатъчно ясно, предлагам ти да ми прочетеш поста още един път, или направо да ходиш да си теглиш ножа=))
алелуя.
Размърдай си мозъчната клетка! Абокатът е адски остро нещо! Обицата, с която те дупчат с пистолет, е десетки пъти по-неостра.