.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Цитирай Първоначално написано от Oyamoto
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    пистолетите разкъсват тъканта и я травмират
    А абоката не я разкъсва изобщо. Честито печелите награда на публиката за идиот на годината. =D> =D> =D>
    ти знаеш ли абокат какво е? това е една маааалка тръбичка, през която в болниците вкарват лекарство във вената.
    със същата идея е направена иглата за пиърсинг, като много малка тръбичка. когато се прави дупка с нея, кожата дето е била на мястото на 'дупката' остава в тръбичката, а при пистолет кожата буквално се 'разкъсва'=))
    малоумник
    Точно така е при пистолета буквално се разкъсва а при абоката засега се разкъсва само метафорично а ухото ти всъщност остава здраво, не знам за вас дами и годпода но това за мен е МАГИЯ.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Guest
    Аз си направих дупка но хрущяла на лявото ухо преди една година . Честно казано изпитвах болка само първият ден след което всичко си беше наред
    Супер си се кефя на обицата и нямам намерение да я свялям . Все пак за да се предотврати възпаление е добре след пробиването в продължение на 2 седмици да се маже с някакъв антибиотик .

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    мисля че го обясних достатъчно ясно, предлагам ти да ми прочетеш поста още един път, или направо да ходиш да си теглиш ножа=))
    алелуя.

Мега фен
    Размърдай си мозъчната клетка! Абокатът е адски остро нещо! Обицата, с която те дупчат с пистолет, е десетки пъти по-неостра.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си