Взех сериозно да се замислям дали да почвам да го карам на момичета...
Та значи много ми беше противен един но като се запознахме тои си ме хареса и направи така че и аз да си падна по него,даже се правеше на някакъв много добричак "не зарязвам момичета" "не прецаквам никой който не ме е прецакал" ... Кфооо..? и аз му вярвам леле - леле...Та уж и двамата се харесвахме.. един ден ми вика "аз написах на един чин нещо отиди го виж" (ние сме в едно даскалу)... Та на чина пише че ме обича...Хубавоо...ама на следващия ден му викам "ми и аз май почвам да се влюбвам тъй че ако ти не си падаш чак толкова по мен ми кажи" и тои ми вика.. "ми не съм сигурен така че не се привързваи" и аз съвсем се отдръпнах от него.. и ся след няколко дена ми вика "аз знам дали те харесвам но ти ще разбереш друг път.." питам аз кога е тва др път.. "ще разбереш кога ще разбереш" ... аз ли си въобразярам или тоя е баси неземния идиот... само си играе с мен...уж бил добричък и не прецалвал хората ... ми ако пък не ме харесва да ми каже от сега(а аз съм сигурна че вече не ме харесва...)...
Кво да го праа тоя индивид от мъжки пол?... Искам го ама знам,че не би трябвало... уфф... дайте някви съвети поне как да се държа към него? Студено? Мило? ... искам да осъзнае кво губи...