Imam edin problem i mai se opitah da g razresha po nai-loshiq nachin. Ot malko poveche ot godina i polovina hodq s edno momche. Mnogo se obichame, vsichko e tochno mejdu nas. Problemyt e s negovite priqteli. Pred nego s men se dyrjat super, zakachame se, lafim si, izlizame, sheguvame se i t.n. Zad gyrba mi obache ne im spira ustata. Te ne me haresvat osobeno. Dali zashtoto zavijdat za neshto, ne znam. Az sym malko po-osvobodena. Ne se pritesnqvam ot nepoznati, lesni namiram temi za razgovor, ne sym i ot sramejlivite... Nishto ne sym kazvala na priqtelq si. Ne vijdam smisyl, te sa negovi priqteli ot po 5-10 godini..men li shte slusha, nqkakyv si parashutist Az za tqh nikoga ne sym se izkazvala losho, ne im obryshtah osobeno vnimanie, a i toi ne gi slushashe mnogo. Tova obache veche prodyljava mnogo dylgo vreme i useshtam kak mi se izplyzva. Toi otide do nqkyde i az ostanah sama s tqh. Te zapochnaha neshto da se zaqjdat s men, az ne bqh mnogo na kef, zaradi drugi problemi, i na glas gi pratih po dqvolite. Toi chu samo kraq. Az izmislih neshto i si trygnah. Moga da si predstavq kakvo sa mu govorili sled tova. Iskam da sym s nego, no priqtelite mu se prevryshtat v golqm problem. Nikoga ne sym gi obidila, nito zaqjdala s tqh, ili prenebregvala. Po-skoro gadjeto mi gi prenebregva, zaradi men. Az daje vednyj mu se skarah za tova. Ne moga da pozachna da se prestruvam, nishto nqma da izleze,a i sym protiv maskite. Ne znam kak da se preborq s tqh? Sluchvalo vi se e? Otvorena sym za vsqkakvi idei. Blagodarq, che otdelihte vreme da prochete malko dylgata mi tema.