Да, повърхностно е най-точната дума. Определено има смисъл и той е прекалено очебиен, за да си позволиш да наречеш произведението си "душевен диалог".Първоначално написано от Lola Bunny
Не ти отправям критика, за да ми подхвърлиш обидено предизвикателство да напиша нещо по-добро. Не съм твърдяла, че ще се справя по-добре. Даже,напротив, знам че не мога да напиша нещо, което да е смислено и най-важното - да те накара и ти да мислиш. За това и не се опитвам. Но съм чела достатъчно неща, за мога да определя това като клише.
Пак ти повтарям, не се обиждай, не е това целта ми. Но си далеч все още от прозвището "писател". И доста има да поработиш върху мисълта си. Струва ми се, че е доста блуждаеща. Сякаш си чула няколко цитата, които те карат да се замислиш и си решила да ги вкараш в някакъв диалог. Идеята е добра. Просто трябваше да скриеш смисъла по-дълбоко, за да можеш да овенчаеш произведението си с наименованието "душевен диалог". Това, което си написала е по-скоро съвсем обикновен диалог... отколкото душевен.
П.С. Клишето за затворените врати... отрязаните ангелски криле... определено ще ти дам по-добро произведение, което съдържа тези клишета. Но навежда на по-дълбок размисъл. Пак съжалявам, че съм толкова критична![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last