.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: fotoepilatsiq

Guest

fotoepilatsiq

moje li nqkoi da mi kaje ne6to pove4e za fotoepilatsiqta i kolko stryva gore-dolu

Фен
    Град
    леглото
    емии по принцип е скъпа..а и зависи за къде..не съм пробвала но са ми казвали че за мустачки няма особен ефект..знам че в сф се прави в по-големите козметични салони за около 30лв на процедура... ако наистина не действа няма смисъл според мен...
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    не,определено не действа... струва около 25-30 лв.
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    xaxaxa. kak ne deistva? vie probvali li ste??a??? deistva si i posle kojata ti stava gladka i bez kosmi-me4ta!!! zavisi za kade se pravi no opredeleno iska postoqnstvo-v smisal kolkoto proceduri trqbva tolkova trqbva da napravqt za opredelenoto vreme i togava rezultata e za6emetqva6t!

Guest
    a kolko proceduri trqbva da se napravqt?i tezi 25-30lv za kakva 4ast(golemina) sa vse pak?

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    cenata e za kvadraten santimetar i za 20-30 lv ni6to niama da stane... ne moga da ti kaja kolko struva za6toto ti ne kazva6 kade iska6 da si pravi6 fotoepilaciq.. az si pravq na triagalnika i mi vzimat po 250lv za procedura-hodi se na 3 meseca(za tqloto) i procedurite zavisqt ot tva kvi sa ti kosmite-tamni,svetli,debeli ili tanki!!!!kolkoto sa po svetli i tanki tolkova pove4e proceduri ti trqbvat!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    cenata e za kvadraten santimetar i za 20-30 lv ni6to niama da stane... ne moga da ti kaja kolko struva za6toto ti ne kazva6 kade iska6 da si pravi6 fotoepilaciq.. az si pravq na triagalnika i mi vzimat po 250lv za procedura-hodi se na 3 meseca(za tqloto) i procedurite zavisqt ot tva kvi sa ti kosmite-tamni,svetli,debeli ili tanki!!!!kolkoto sa po svetli i tanki tolkova pove4e proceduri ti trqbvat!
    250 za prozedura???????Zna4i si se izrasila s okolo 100 samo za triagalnika?Lele...
    A za6to cenata e po-visoka pri svetli i tanki kosam4eta?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си