Milichka nqmash predstava kolko dobre te razbiram! I az bqh taka do predi 6 meseca... Za otricatelno vreme naranih tolkova mn momcheta koito ne go zaslujavaha... No to prosto se sluchvashe - maximum sedmica i veche mi e skuchno Kolko sam se muchila da zadarja parvonachalnoto useshtane... no bez rezultat i posle te stradat a az se chuvstvam kato nai-ujasniq chovek na sveta Iskah da se vlubq silno i strastno... da izgarqm ot vatre i tova da traq poveche ot sedmica!
Sega sam v drug grad s novi hora, novi useshtaniq i vsichko... Moje bi se vlubih, no ne mojah da go izjiveq zashtoto sarceto mi beshe razbito na hilqdi parchenca koito oshte ne moga da sabera Veche ne si spomnqm daje kakvo chuvstvah zashtoto bolkata e po-silna Sega naistina useshtam neshto silno i izgarqshto... no nz kakvo e vsashtnost... bolka... lubov... nz
Rzbrah che si plashtam za tova koeto sam prichinila na drugite i sashto razbrah che lubovta vinagi e saprovodena s bolka; nadqvam se da si struva obache
Pejelavam ti da izpitash tolkova istinski silni i izpepelqvashti chuvstva kato men, no ne ot bolka a ot spodelena lubov [-o<