Автор Съобщение
piFka_LP Пуснато на: 25.02.4 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka написа:
Цитат:
piFka_LP Пуснато на: 25.02.4 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

sexy_macka написа:
Nqmam dumi...Tova e prosto SYPER !
Bravo
Otnosno tova deto pishe "Zabravi fo...no kolkoto po chesto go kazvashe vse poveche go obichashe" za jalost naistina e taka...kolkoto poveche iskash da zabravish daden chovek,tolkova poveche toi zapochfa da ti lipsfa

a tova moje da go 4ete6 tuka li a drugoto be6e banalno i tupo aaa ednoto ne e banalno a drugoto e
--- hubavo e bravo strange__

of mila,stiga se zaqjda..
I ako obichash obqsni malko taf deto si napisala che nishto ne razbrah za kfo mi govorish...

sexy_macka написа:
ooo boje ne rasbrahte li che tezi raboti veche sa banalni,otfratitelni i DOSADNI...Nikoi en gi chete,samo se qdosfame !!! Nameri si dr mqsto da si gi isprashtash !!!
komentara ti za edna podobna tema !!! nikoi ne se zaqjda prosto ti zapo4na i az si go vru6tam!!!
ooo mila ili ne sm obqsnila kakto trqbva ili TI NE SI ME RASBRALAkakto trqbva... Onova beshe ot tupite detinshtini "ispratete tova na.,..inache vi chaka 7god neshtastie v liubovta"
a vij tova dali si prilicha po neshto s onova i togava govori
P.S. "prosto si go vrushtam" xxaaxaxaxax Doibre detence,vurni si mi go,ne mi pravish vpechatleni..Ne mi se spori,vrushtai si mi go kolkoto iskash...