.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: izkustven ten

nina *
    Guest

izkustven ten

kupih si edno za izkustven ten stuva l0 lv delial se kazva predstavlqva krem i kato si ko sloja sled 2 - 3 4asa kojata ti pot1mnqva polzva li ste ko 6toto na men li4eto mi stava na j1lti petna i e mn kofti neznam az li ko slagam nepravilno ili i ne6o dr trqbva da si vzema a ni6o ne pi6e na opakovkata a p1k ne mi se hodi na solarium e hodila s1m oba4e nqma6e efekt

Град
    Stara Zagora
    Az polzvam takova, samo 4e ne znam tvoeto kakva marka e (moito se kazva Profitan) i dali samoto to e ka4estveno.Ina4e predi da se namaje6 trqbva mnogo dobre da si eksfolira6 kojata, za da ne polu4i6 nepriqtni iznenadi posle.I ne polzvai produkta vyrhu kojata na liceto si, osven ako ne e prednaznae4n za tova.Dokato se maje6 trqbva ama mnooooogo hubavo da go raztrie6 v kojata, razmazva6, razmazva6-dokato ne po4ne da syhne i posle trqbva da stoi6 goli4ka(ili po pra6ki naprimer pone okolo 1 4as, daje i pove4e, za da moje da ne go oberat drehite i v kraina smetka pak da stane6 na petna. Aaa i da ne zabravih da si namaje6 hubavo vratleto i zad u6i4kite 4e stava sme6no posle.Posle vzemi edno pamu4e, napoeno s voda ili toal.mlqko i si po4isti dlanite otdolu i noktite,6toto posle dokato ne izrastnat si ostavat oranjevi...Za po-lesno pomoli nqkoi da ti pomogne da si namaje6 gyrba, 6toto sama nqqqma da moje6....
    I naj-vajnoto-ako ne ti trqbva ten za spec slu4ai, ili za scena(kakto na men) po-dobre ne go polzvai, ami hodi na solarium ili prosto se pe4i na slynceto, 6toto sled 4-5 dena, kato po4ne da pada i stava pak na petna.Uspeh!!! \/ \/ \/

nina *
    Guest
    male az i na liceto si ko slagam 6toto e mn bqlo i malko mi 6tipe

Град
    Stara Zagora
    Само още нещичко да кажа-намажи си вратлето, ама точно до ръба на челюста, за да стане равномерно и да не се откроява много драстично от лицето, а относно него фон-дьо-тена и пудрата идеално замаскират си4ко....

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    i az si bqh zla takova no kato se namazah sama i posle bqh na petna qvno nesym se namazala ravnomerno no kato me namaza priqtelq mi i si stana perfectno ma inache hodq na solarium shtoto ne mi se zanimava da se maja a lqtoto mnogo byro pochernqvam

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ем..така или иначе темата е съживена аз да попитам тоя велик солариум...ам как функциониракфи пари е и тем подобниведнъж ми се скараха,че тряало да ходя щот съм била супер бяла...

Guest
    Аз ползвах такова ама лятото а през зимата ходя на тен кабина в кенпивски зогравзки има такава

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Това отгоре бях аз

Град
    Sofia
    Emi,az mai da otida na solaium kato 4eta za tiq petna...Abe,kude da otida na solarium?V BELIZE dobre li e?Kvi sa cenite gore-dolu na taq extra,4e nqmam predstava i kolko "seansa"trqbvat za da si li4i 4e si hodil i da stoi dobre?Po kolko minyti?Sled solarium maje li se ne6to?Ima li nqkvi iziskvaniq?A liceto su6to li se podlaga?

Град
    Пловдив
    Според мен е много по-лесно и практично да идеш на соолариум.
    1-по-малко пари
    2-по-дълго се запазва тена
    3-на мен лично не ми стават петна по тялото или лицето
    Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    еми айде кажете за тоя солариум,място,цени процедури и тн...
    не че ще се престраша ама...

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от LiCk|It_OfF
    Според мен е много по-лесно и практично да идеш на соолариум.
    1-по-малко пари
    2-по-дълго се запазва тена
    3-на мен лично не ми стават петна по тялото или лицето
    брей и как си отишла на солариум и не са ти излязли лунички ?!?!?! защото това става на 98% от ходещите на солариум

Град
    Пловдив
    Толкова по елементарно е,да се ходи на солариум...аз се мажа много рядко с бронзиращ крем,но ако се мажа,то е само по лицето и шията...ако го правя по цялото тяло,толкова време отнема...и дрехите стават жълти,а за чаршавите коментар нямам! Солариума е триста пъти по добра идея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си