.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

незнаината
    Guest

а сега накаде?

значи моля ви за помощ защото останах без думи и направо незнам момчето което харесвам а и то мен беше в болница преди това бяхме излизали два пати и на него му се наложи да влезе в болница защото има проблеми с апандисита и така тои влезе прекара много тежко това а аз само плаках и не можах да спра да мисля за него много ми липсваше но преди да отиде в болницата се скарахме жестоко и тои изрече много обидни думи които ме разкасаха цялата след като излезе от болница това стана днес си чатихме цял ден до сега на него нещо му стана защото каза че излагал едно момиче че не го обичал и че много го боли аз му казах че не трябва да вярва в лубовта аз отдавна не вярвам след последната ми вразка а и думите които е изрекал преди да отиде в болница тогава тои ми каза че всяка вечер си е мислил за мен и до сега не е изпитвал такова нещо но знаел че след като влезе в болница ще изгуби всичко а именно мен каза ми че сажалявал че ме е наранявал и сажалявал че е станало така каза ми че никога няма да забрави когато го погледнах в реиса като се прибирахме и че този поглед го изгарял отватре аз му казах да спре защото умирам от болка но тои каза че е длажен да продалжи каза ми че онзи пат като излизахме не е трябвало да си мисля че не ме харесва защото сам била много хубава но просто иска да бада щастлива а с него не мога да бада вапреки че ме обича много страх го е да не ме нарани каза че за прав пат се чувства толкова зле и ми посвети песен и помоли поне да бадем приятели

моля ви кажете ми какво да правя аз останах без думи онемяла незнам какво да кажа аз много го харесвам по силно е от преди но какво да му кажа дали наистина ме обича или просто иска да ме разкара без да ме боли моля ви кажете защото умирам какво да правя сега

mislq 4e sigurno naistina te obi4a :]] ama s toia 4at nishto nqma stane sednete lice v lice is i pogovorete i shte si izqsnite vsi4ko bez da vi boli :] i naistina mu kaji 4e i ti go haresfash strashno mnogo !

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    emi kvo da ti kaja po hubavo se vijte zashtoto prez 4atovwete vs sa MN SILNI ama ne e taka trqbva da si izqsnite vsi4ko litze v litze i togava moje pak da si pogovorime!!!
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Emi as mislq,che te obicha naistina,no chata...nqma da sfurshi rabota..Vijte se i si pogovorete na 4 ochi
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Вижте се на живо, не в някакъв си чат и си изяснете чувствата един към друг. По това, което прочетох разбрах, че още повече го харесваш...е, кажи му това .
    Това, което той ти казва, че страшно много те обичал, но не искал да те нарани и т.н според мен може да се тълкува по 2 начина:
    1. Страхува се да не те нарани, или въобще от това да имате връзка.
    2. Опитва се да те разкара...

Говори с него....друго решение няма.
    Успех.

Супер фен
    И според мен трябва да си поговорите на четири очи а не в чата Според мен той е добро момче като гледам..но внимавай да не те нарани.

na mnenieto na p4elata_brumze sum..no izlezte i pogovorete ina4e s toia 4at nqma razberesh dali e 1to ili 2roto !

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    ami spored men te haresva.. po princip myjete ne obichat da si izkazvat chuvstavata kym edno momiche i im e mnogo trydno da go napravqt.. no qvno toi naistina ima chuvstva kym teb

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mislq 4e trq da opitah po dobre da opitah za da zna6 za kakvo strada6 moje i da te obi4a probvai ot opitite nai mn da se nau4ih na ne6to poe4e

0biChkam SlyNcEt0 :}

Guest
    Абе аз ли съм нещо в грешка или направо по тъпи въпроси не можете да измисляте?! Доколкото зацепих:
    1. Ти го харесваш
    2. Той те харесва
    Е направи си изводите. А баткото какво музикантче е? Или просто келеш дет се мисли за такъв?

Цитирай Първоначално написано от sexy_macka
    Emi as mislq,che te obicha naistina,no chata...nqma da sfurshi rabota..Vijte se i si pogovorete na 4 ochi
    suglasna sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си