- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- а сега накаде?
значи моля ви за помощ защото останах без думи и направо незнаммомчето което харесвам а и то мен беше в болница преди това бяхме излизали два пати и на него му се наложи да влезе в болница защото има проблеми с апандисита
и така тои влезе прекара много тежко това а аз само плаках и не можах да спра да мисля за него много ми липсваше но преди да отиде в болницата се скарахме жестоко и тои изрече много обидни думи които ме разкасаха цялата
след като излезе от болница това стана днес си чатихме цял ден до сега
на него нещо му стана защото каза че излагал едно момиче че не го обичал и че много го боли аз му казах че не трябва да вярва в лубовта аз отдавна не вярвам след последната ми вразка а и думите които е изрекал преди да отиде в болница тогава тои ми каза че всяка вечер си е мислил за мен и до сега не е изпитвал такова нещо но знаел че след като влезе в болница ще изгуби всичко а именно мен каза ми че сажалявал че ме е наранявал и сажалявал че е станало така
каза ми че никога няма да забрави когато го погледнах в реиса като се прибирахме и че този поглед го изгарял отватре аз му казах да спре защото умирам от болка но тои каза че е длажен да продалжи
каза ми че онзи пат като излизахме не е трябвало да си мисля че не ме харесва защото сам била много хубава но просто иска да бада щастлива а с него не мога да бада вапреки че ме обича много страх го е да не ме нарани
каза че за прав пат се чувства толкова зле и ми посвети песен и помоли поне да бадем приятели
![]()
моля ви кажете ми какво да правя аз останах без думи онемяла незнам какво да кажа аз много го харесвам по силно е от преди но какво да му кажа дали наистина ме обича или просто иска да ме разкара без да ме боли моля ви кажете защото умирам какво да правя сега![]()