.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Малко тъпо...!!!

Мм начи може да ви се строри малко тъпа тази тема но кво да се прави и такива трябва да има!
    Начи проблема ми е следния преди около 1 седмица скъсах 2 годишна връзка... но не мога да си си хвана друго момиче проблема е в мен трърде претенциозен съм... като сичко съм готино момче поне така казват дамите...
    да промена ли тази черта и да карам сичко под ред или да си остана така да продължа търсенето?
    Sobieski Immpress Summer!!!

Голям фен
    Ooo mnogo typo daje .. 2 godishna vryzka i sled 1 sedmica si gotov da zamenish bivshata si priqtelka i sq si tyrsish nqkoq s koqta da si 3 godili li kvo ? Ne ti li se jivee malko .. 1-2 meseca svoboda ..

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Ooo mnogo typo daje .. 2 godishna vryzka i sled 1 sedmica si gotov da zamenish bivshata si priqtelka i sq si tyrsish nqkoq s koqta da si 3 godili li kvo ? Ne ti li se jivee malko .. 1-2 meseca svoboda ..

na su6toto mneie sum !ne si tursi nova macka neka tq da te anameri ne se hvashtai za purvata po qka p...a kato odavnik za slamka ! ako si obi4ala priqtelkatata ti nqma da q zabravish tolkova burzo 4es led 1,2 sedmici da si tursish druga !

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Ani_girl Пуснато на: 25.02.12 Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Atika написа:

na su6toto mneie sum !ne si tursi nova macka neka tq da te anameri ne se hvashtai za purvata po qka p...a kato odavnik za slamka ! ako si obi4ala priqtelkatata ti nqma da q zabravish tolkova burzo 4es led 1,2 sedmici da si tursish druga !
    Napulno sm suglasna s tqh..
    Predpoalagam che prez tazi 3god vruska ti si q obichal..Kazvam "predpolagam" zashtoto po tova koeto ti kazal che sled 1sedm veche si bil s dr...nee lichi da si q obichal
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Аз съм на същото мнение.
    ...изчакай момичето само да те намери.

А кво? Трябва като тъпа путка да се седи у тех и да реве на дивана ли? Мноо ясно че веднага търсиш заместител, тъпо е без жена ама недей фаща първата, много ясно че ще избираш, или перфектна или не.
    Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.

Супер фен
    Не обичаш ли още бившата ти приятелка? Но това си е лично твое решение дали веднага ще я замениш с друга или ще изчакаш месец два..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    виж ся самия начин,по който го каза - "да карам сичко подред", си подсказва отговора
    по-добре си намери момиче, което наистина си струва това че подбираш приятелките си не е лошо качество
    сърцето само ще ти подскаже кога си срещнал подходящата, не се притеснявай !!
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Ti mai si sviknal da ima momiche do teb.
    Dai si malko vreme.. izlizai s priqteli,radvai se na jivota..tq lubovta shte si doide... [koi go kazva samo!hehe]
    Uspeh!

Голям фен
    za kvo tarsish ako naistina si gotin,i ti go kazvat nqkoq sama 6te doide pri teb...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Atika написа:
    Ooo mnogo typo daje .. 2 godishna vryzka i sled 1 sedmica si gotov da zamenish bivshata si priqtelka i sq si tyrsish nqkoq s koqta da si 3 godili li kvo ? Ne ti li se jivee malko .. 1-2 meseca svoboda .. Shocked

i az mislq taka

Re: Малко тъпо...!!!

Цитирай Първоначално написано от edyyy
    Мм начи може да ви се строри малко тъпа тази тема но кво да се прави и такива трябва да има!
    Начи проблема ми е следния преди около 1 седмица скъсах 2 годишна връзка... но не мога да си си хвана друго момиче проблема е в мен трърде претенциозен съм... като сичко съм готино момче поне така казват дамите...
    да промена ли тази черта и да карам сичко под ред или да си остана така да продължа търсенето?
    Това си е изцяло твои избор.
    Angel of hell

Мега фен
    1. Ти си безчувствен.
    2. Горкото дете, за 1 седмица не е успяло да си намери гадже!

Град
    София
    Дай си малко свобода и търси нови авантюри, когато си сигурен, че си готов да започнеш нова връзка. А относно това, че си претенциозен - перфектни хора няма и трябва да се съобразяваш с недостатъците на хората.

Супер фен
    Град
    до тебе...
    Цитирай Първоначално написано от Wild Girl
    Дай си малко свобода и търси нови авантюри, когато си сигурен, че си готов да започнеш нова връзка. А относно това, че си претенциозен - перфектни хора няма и трябва да се съобразяваш с недостатъците на хората.
    suglasna sum
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

мерси на всичи за помоща ... наистина я обичах много но сичко се промени... испитвам чуства към нея но не са същите... тя преди време много ме нарани... и може би от тогава нещата не са същите... да липсва ми но не мога нищо да направя тя сама направи избора си... и до някъде съм свикнал да има някой до мен... но сега ще се отдам на живота и наистина дано намера "половинката си" дано наистина я намеря там където най - малко очаквам... кой пък знае дори и тук може \/

Не ве пич. темата не е тъпа. Адски Тъпа е !

Та като си адски красив няма проблем - ще си намериш

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY

suglasna sam s teb WILD_BOY mnogo e tupa tazi tema

Цитирай Първоначално написано от terry

Ма тя не е тъпа - тя е толкава искрена и прочувствена. Чак ми се насълзиха очите (съседа пак пръдна).

трябва да има и такива =D>

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от terry

Ма тя не е тъпа - тя е толкава искрена и прочувствена. Чак ми се насълзиха очите (съседа пак пръдна).
    hahahahaeh aman ot naduti mom4enca

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    hmmm ne moga da razbera za6to o4akva6 4e vednaga sled kato si skasal s gajeto si(sled taskava seriozna vrazka)iska6 na momenta da si s novo gaje ne mislq 4e si mn prtenciozen,a prosto trqbva da sre6tne6 momi4e koeto da ti haresa-6tot ti v momenta se nasila6 da haresa6 nqkoq samo i samo da si ima6 gadje..

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    I az taka mislq
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    виж ся самия начин,по който го каза - "да карам сичко подред", си подсказва отговора
    по-добре си намери момиче, което наистина си струва това че подбираш приятелките си не е лошо качество
    сърцето само ще ти подскаже кога си срещнал подходящата, не се притеснявай !!
    Ako si tolkova gotin nqma problem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си