- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко тъпо...!!!
Мм начи може да ви се строри малко тъпа тази тема но кво да се прави и такива трябва да има!![]()
![]()
Начи проблема ми е следния преди около 1 седмица скъсах 2 годишна връзка...![]()
но не мога да си си хвана друго момиче проблема е в мен трърде претенциозен съм...
като сичко съм готино момче поне така казват дамите...
![]()
![]()
да промена ли тази черта и да карам сичко под ред или да си остана така![]()
да продължа търсенето?
![]()
![]()
![]()
![]()
Sobieski Immpress Summer!!!
Ooo mnogo typo daje .. 2 godishna vryzka i sled 1 sedmica si gotov da zamenish bivshata si priqtelka i sq si tyrsish nqkoq s koqta da si 3 godili li kvo ? Ne ti li se jivee malko .. 1-2 meseca svoboda ..![]()
Първоначално написано от Atika
na su6toto mneie sum !ne si tursi nova macka neka tq da te anameri ne se hvashtai za purvata po qka p...a kato odavnik za slamka! ako si obi4ala priqtelkatata ti nqma da q zabravish tolkova burzo 4es led 1,2 sedmici da si tursish druga !
Napulno sm suglasna s tqh..Ani_girl Пуснато на: 25.02.12 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Atika написа:
Ooo mnogo typo daje .. 2 godishna vryzka i sled 1 sedmica si gotov da zamenish bivshata si priqtelka i sq si tyrsish nqkoq s koqta da si 3 godili li kvo ? Ne ti li se jivee malko .. 1-2 meseca svoboda ..
na su6toto mneie sum !ne si tursi nova macka neka tq da te anameri ne se hvashtai za purvata po qka p...a kato odavnik za slamka ! ako si obi4ala priqtelkatata ti nqma da q zabravish tolkova burzo 4es led 1,2 sedmici da si tursish druga !
Predpoalagam che prez tazi 3god vruska ti si q obichal..Kazvam "predpolagam" zashtoto po tova koeto ti kazal che sled 1sedm veche si bil s dr...nee lichi da si q obichal![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Аз съм на същото мнение.Първоначално написано от Atika
...изчакай момичето само да те намери.![]()
А кво? Трябва като тъпа путка да се седи у тех и да реве на дивана ли? Мноо ясно че веднага търсиш заместител, тъпо е без жена ама недей фаща първата, много ясно че ще избираш, или перфектна или не.
Жената иска мъжа да я води на театър и ресторант, за да разбере дали си струва да легне с него. А мъжът иска да легне с жената, за да разбере струва ли си да я води на театър и ресторант.
Не обичаш ли още бившата ти приятелка?![]()
![]()
Но това си е лично твое решение дали веднага ще я замениш с друга или ще изчакаш месец два..
![]()
виж ся самия начин,по който го каза - "да карам сичко подред", си подсказва отговора
по-добре си намери момиче, което наистина си струватова че подбираш приятелките си не е лошо качество
сърцето само ще ти подскаже кога си срещнал подходящата, не се притеснявай !!![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ti mai si sviknal da ima momiche do teb.
Dai si malko vreme.. izlizai s priqteli,radvai se na jivota..tq lubovta shte si doide... [koi go kazva samo!hehe]
Uspeh!![]()
Atika написа:
Ooo mnogo typo daje .. 2 godishna vryzka i sled 1 sedmica si gotov da zamenish bivshata si priqtelka i sq si tyrsish nqkoq s koqta da si 3 godili li kvo ? Ne ti li se jivee malko .. 1-2 meseca svoboda .. Shocked
i az mislq taka
Това си е изцяло твои избор.Първоначално написано от edyyy
Angel of hell
1. Ти си безчувствен.
2. Горкото дете, за 1 седмица не е успяло да си намери гадже!
Дай си малко свобода и търси нови авантюри, когато си сигурен, че си готов да започнеш нова връзка. А относно това, че си претенциозен - перфектни хора няма и трябва да се съобразяваш с недостатъците на хората.
suglasna sumПървоначално написано от Wild Girl
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Първоначално написано от Atika
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
мерси на всичи за помоща ... наистина я обичах много но сичко се промени... испитвам чуства към нея но не са същите... тя преди време много ме нарани... и може би от тогава нещата не са същите... да липсва ми но не мога нищо да направя тя сама направи избора си...и до някъде съм свикнал да има някой до мен...
но сега ще се отдам на живота и наистина дано намера "половинката си"
![]()
![]()
дано наистина я намеря там където най - малко очаквам... кой пък знае дори и тук може
![]()
\
/
Sobieski Immpress Summer!!!
Не ве пич. темата не е тъпа. Адски Тъпа е!
![]()
![]()
Та като си адски красив няма проблем - ще си намериш![]()
Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
suglasna sam s teb WILD_BOY mnogo e tupa tazi tema
Ма тя не е тъпа - тя е толкава искрена и прочувствена. Чак ми се насълзиха очите (съседа пак пръдна).Първоначално написано от terry
hahahahaПървоначално написано от WILD__BOY
eh aman ot naduti mom4enca
hmmm ne moga da razbera za6to o4akva6 4e vednaga sled kato si skasal s gajeto si(sled taskava seriozna vrazka)iska6 na momenta da si s novo gajene mislq 4e si mn prtenciozen,a prosto trqbva da sre6tne6 momi4e koeto da ti haresa-6tot ti v momenta se nasila6 da haresa6 nqkoq samo i samo da si ima6 gadje..
I az taka mislqПървоначално написано от Atika
![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Ako si tolkova gotin nqma problemПървоначално написано от valantain_love