- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кръстопът съм.Моля помогнете.
Айде сега ти пък веднага с определенията.И аз съм съгласен,че може да иска да ме контролира,но няма да стане номера.Освен това както тя обича да се лигави така и аз обичам.Никога не сме си говорили със сериозен тон и за повече от 5-6 минути.Освен това когато искам да и кажа нещо и ме хване срам,което се случва много често го казвам под формата на базик.Това за кафето и го казах съвсем сериозно,но на нея незнам как и е прозвучало.Затова така се колебая сега да не се окаже,че само заради мен нищо не е станало.А иначе отдавна да съм и теглил майната,защото все пак имам гордост.Да,действително има самочувствие.При първият път когато я усрамих пред повечето хора в училището искаше да ме трепа с една лопата на чистачките в тоалетните,при втория път само бягашеПървоначално написано от Oyamoto
,но това беше още в началото,когато се усмивахме пред другите.Иначе и аз се правя там,че имам голямо самочувсвие,даже разбрах от едно момиче от нашата улица,че деиствало.А и между другити отначалото това момиче,за което говорех отначало ,в началото ми каза,че съм имал голямо самочувствие