- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Neblagodarno momi4e!
6e`SE`spUKAM`OT`smqX` ti si bil mn otvoren bre?aide kat nau4i celoto pmg ela barem da sa uredim
Thank you my best friend !Първоначално написано от Анонимко
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
E-e-e-e...kfo da kaja..ne moga da za6tita momi4eto..ama posmisli..
ako q e fanalo sram ili i az nz prosto da i e stanalo kofti...i da ne e iskala da govori..tfa e ediniq variant...drugoto e prosto...da ne ti puka kfo e stanalo 6tot ako 4ovek se zamisli seki malko ili mn sa go precakfali u toq jivot..i sea za tfa to4no ..trq da ti e prez....
drug pyt 6e znae6 kfo da pravi6 i 6e ti byde za urok da vnimava6 na koi kfo podarqva6..6tot nit moje6 da promeni6 horata nit da nakara6 nqkoi da ti kaje mersi..prosto zabravi i kat moje6 si go varni na momi4eto
\
/
But everytime I turn to you she's looking through your eyes and when I try to touch you I'm overcome by lies...
prava si mishetyy :P trqqshe na tebe da go podarq :P
e da da da ....trqbva6e ama ne si taka 4e....aide dogodina :P pa 6ti kaja edno mersi nea6 qdove aide otivam da si pi6a doma6nyty
![]()
But everytime I turn to you she's looking through your eyes and when I try to touch you I'm overcome by lies...
e da trqqqshe ama ne go napraih :P dogodina :P
pone edno mersi trqbvalo da ti kajiama ve4e gi ima vsqkakvi
mn kofti!!!spoko... ima i takiva...spoko
ми.. всякакви тъпи момичета има![]()
такаче .. не се учудвам![]()
кофтито е,че ти си попаднал на наистина адски неблагодарно момиче...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А ти какво си очаквал. Тя не ти е длъжна. Може да е имало конкретен намек в това да не обели дума.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
e vuzmojno e ! she vidim sega na 8 mart :P
6tom predi te e otrqzalada ne bi da si misli6 4e sega 6te stane ne6toПървоначално написано от [dataworm
![]()
![]()
![]()
Ima ge sekvi kuk4i .......Az za tva samo na RD podarqvam![]()
xx tva mi prili4a na edna ot moq klas..purvo si govorime si4ko e ok ama posle edin friend se izpusna 4e q haresvam i tq e taka ot ni6toto po4na da me obijdai taka priklu4i si4ko