.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Guest
    6e`SE`spUKAM`OT`smqX` ti si bil mn otvoren bre?aide kat nau4i celoto pmg ela barem da sa uredim

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    6e`SE`spUKAM`OT`smqX` ti si bil mn otvoren bre?aide kat nau4i celoto pmg ela barem da sa uredim
    Thank you my best friend !

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

E-e-e-e... kfo da kaja..ne moga da za6tita momi4eto..ama posmisli.. ako q e fanalo sram ili i az nz prosto da i e stanalo kofti...i da ne e iskala da govori..tfa e ediniq variant...drugoto e prosto...da ne ti puka kfo e stanalo 6tot ako 4ovek se zamisli seki malko ili mn sa go precakfali u toq jivot..i sea za tfa to4no ..trq da ti e prez.... drug pyt 6e znae6 kfo da pravi6 i 6e ti byde za urok da vnimava6 na koi kfo podarqva6..6tot nit moje6 da promeni6 horata nit da nakara6 nqkoi da ti kaje mersi..prosto zabravi i kat moje6 si go varni na momi4eto \/
    But everytime I turn to you she's looking through your eyes and when I try to touch you I'm overcome by lies...

prava si mishetyy :P trqqshe na tebe da go podarq :P

e da da da ....trqbva6e ama ne si taka 4e ....aide dogodina :P pa 6ti kaja edno mersi nea6 qdove aide otivam da si pi6a doma6nyty
    But everytime I turn to you she's looking through your eyes and when I try to touch you I'm overcome by lies...

e da trqqqshe ama ne go napraih :P dogodina :P

pone edno mersi trqbvalo da ti kaji ama ve4e gi ima vsqkakvi

mn kofti!!!spoko... ima i takiva...spoko

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ми.. всякакви тъпи момичета има
    такаче .. не се учудвам
    кофтито е,че ти си попаднал на наистина адски неблагодарно момиче...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

А ти какво си очаквал. Тя не ти е длъжна. Може да е имало конкретен намек в това да не обели дума.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

e vuzmojno e ! she vidim sega na 8 mart :P

Цитирай Първоначално написано от [dataworm
    ]А ти какво си очаквал. Тя не ти е длъжна. Може да е имало конкретен намек в това да не обели дума.
    6tom predi te e otrqzalada ne bi da si misli6 4e sega 6te stane ne6to

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    Ima ge sekvi kuk4i .......Az za tva samo na RD podarqvam

Guest
    xx tva mi prili4a na edna ot moq klas..purvo si govorime si4ko e ok ama posle edin friend se izpusna 4e q haresvam i tq e taka ot ni6toto po4na da me obijda i taka priklu4i si4ko

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си