- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Притеснявам се и се отръпвам :(
NA4I,MOMI4E NA MEN MI SE SLU4I TFA MINALATA GODINA I MN STRADAH I DVAMATA SE PRITESNQVAHME,DAJE STANA EDIN GAF AXAXAXXAXAAXX (NEMA ZNA4ENIE) ...XMXMXM TA kogato go vidi6 VEDNAGA mu se hvarli i GO CELUNI VAZMOJNIO NAI STRASTNO XAXAX ABE IZLEI SI 4UVSTVATA V TAQ CELUVKA I PROSTO NQMA NA4IN DA SGRE6I6 PROSTO NEMA STRA6NO 1000% 6TE MU HARESA MNOGO izob6to nema mesto za pritesneniq DAVAI!
If you want to love me,then darling don't refrain,ot I'll just end up walking in the cold november rain...
suglasna sam s pifka_lp,napulno si prava momi4eПървоначално написано от piFka_LP
еми така си е,а пък и за кво се притесняваш от него, ако те е срам от гаджето ти,за какво изобщо си тръгнала с него....Първоначално написано от piFka_LP
не знам ама трябва да си преодолееш срама и ще видиш,че всичко ще се оправи
:P :P![]()
f@nt@zi@
Ot kakvo se pritesnqvash?! Ta nali go obichash?! Otpusni se malko \/
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Да не би да не си се целувала досега или той да ти е първо гадже?Трябва да преодолееш срама си,защото може да си останеш и самичка.Бъди смела.Успех![]()
![]()
Ха1 Ако беше момче, щях да ти кажа - пийни ЕДНо за отскок, но в крайна сметка трябва просто да се отпуснеш. Хей, той вече е твой, няма да ходи никъде, няма с какво да се изложиш, няма да го разочароваш, битката е спечелена, сега просто се наслаждавай на победата и на целувките му. Опитай с целувки не по устните, а по врата или по бузките, челото, очите, нослето т.н. преди да стигнете до устните, за да може малко да поритръпнеш преди самата целувка. И не се целувайте пред приятелите си, щом толкова те притеснява - излизайте повече насаме![]()