hi-te...zna4i zn 4e moje bi se povtarqm...oba4e...4etete ako iskate....zna4i moq problem e sledniq...ot skoro tragnah s edno mom4e i napraktika hodim ot okolo 2-3 sedmici...no...vaprosa e 4e az se darja mng glupavo...samo se oddrapvam ot nego...kogato poiska da me celyne az vse se darpam ....i se poly4ava mng tapo...i tva ne6to ne go prava za6toto ne go haresvam..naprotiv daje mislq 4e go obi4am...no..prosto super mng se pritesnqvam....i toi kato me vidi i toi se pritesnqva o6te pove4e...i...az sas darjanieto si...ohh....nemoga da prodaljavam taka...no nqmam smelost da naprava ne6to...pritesnqvam se ot proqtelite okolo nas...pritesnqvam se ot nego...i..nz kvo da prava...6toto vse nqkoga 6te my pisne i...6te vzeme da me zareje...a az neiskam da se stiga do tam...ve4e ne sam go vijdala ot dva dni...i...prevartam a ako ne go vijdam pove4e nz kvo 6te se slu4i...a naistina ne iskam da go zagybq....sa6to taka ne sam sigyrna i v nego i....naistina sam v zadanena ylica....pomognete ..daite savet.kvo da prava sas vs tova????????