.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

още 1 проблем сред много...

имам доста неприятен проблем - трудно завързвам приятелства и трудно общувам с хора извън кръга от приятелите ми...това не би било проблем в нормално обкръжение предполагам обаче уча в техникум и има известен "дефицит" на момичта та ако можете да ми помогнете като ми кажете как да разпускам сред непознати ще съм адски благодарен...

prosto se druj estestveno i ne se pritesnqvai ;] ako te haresat haresat ako ne da ti e prez ...:]

DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !

Значи важното в случая е самият ти да определиш имаш ли нужда от нови запознанства въобще?
    Прецени хубави ,и ако отговора ти е - да - значи започни от начало леко по леко да заговаряш и момчета и момичета.Да даваш мнение (като преценяваш и гледаш да не звучи много досадно).Почваш да се отпускаш и постепенно се свиква с това твое неразположение (ако мога така да го нарека.)
    Постави си за цел примерно - излизаш днес и заговаряш 20 момичета.Или просто питаш за часа.След това постепенно ще свикваш и ще фиксираш едно ново умение ,което можеш да правиш без проблем и няма да ти прави впечетление.Все едно като малък ти е било трудно да се научиш да прохождаш ,но след толкова усилия е станало и сега го правиш ,дори бих казал доста добре без никакви затруднения.Така е и с запознанствата - заговаряй ,не се притеснявай ,БИ КУУЛ ! \/

Все пак момичетата не хапят на тях доста рядко им се случва някой случаен да ги заговаря.Такаче дори можеш да си изградиш доста добра репутация в един нов кръг от познати хора.

Аве веднъж свикни да не се сковаваш и няма да имаш проблем.

Супер фен
    Просто се дръж естествено!Бъди себе си!Не подражавай никому и може да те харесат ако не..не са единствениете нали?

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Budi sebe si,a ne nqkoi na koito nqkoi drug iska da prilichash !
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Guest
    Номера е да се разлигаваш. Тогава не ти пука от нищо и никого. Се едно си пиян.

Голям фен
    badi sebe si......
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Номера е да се разлигаваш. Тогава не ти пука от нищо и никого. Се едно си пиян.
    нещо такова,ма глей да не прекалиш де
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

i gledai samo s ligaveneto da ne otbluskfash drugite ...

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA

Re: още 1 проблем сред много...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    имам доста неприятен проблем - трудно завързвам приятелства и трудно общувам с хора извън кръга от приятелите ми...това не би било проблем в нормално обкръжение предполагам обаче уча в техникум и има известен "дефицит" на момичта та ако можете да ми помогнете като ми кажете как да разпускам сред непознати ще съм адски благодарен...
    prosto si predstavi 4e se pozbaate ot mn otdavna ne obra6tai vnimanie na tva 4e sa nepoznati za teb priob6ti se vkliu4vai se v razgovorite im i taka

0biChkam SlyNcEt0 :}

da znaem 4e za teb e lesno no za nego moje i da ne e :]

Супер фен
    Град
    до тебе...
    budi sebe si i ne se pravi na tova,koeto ne si Uspex!!
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    budi sebe si i ne se pravi na tova,koeto ne si Uspex!!
    nai vajnoto !!!!!!!

0biChkam SlyNcEt0 :}

mnogo qsno :P

Цитирай Първоначално написано от the`spy
    Значи важното в случая е самият ти да определиш имаш ли нужда от нови запознанства въобще?
    Прецени хубави ,и ако отговора ти е - да - значи започни от начало леко по леко да заговаряш и момчета и момичета.Да даваш мнение (като преценяваш и гледаш да не звучи много досадно).Почваш да се отпускаш и постепенно се свиква с това твое неразположение (ако мога така да го нарека.)
    Постави си за цел примерно - излизаш днес и заговаряш 20 момичета.Или просто питаш за часа.След това постепенно ще свикваш и ще фиксираш едно ново умение ,което можеш да правиш без проблем и няма да ти прави впечетление.Все едно като малък ти е било трудно да се научиш да прохождаш ,но след толкова усилия е станало и сега го правиш ,дори бих казал доста добре без никакви затруднения.Така е и с запознанствата - заговаряй ,не се притеснявай ,БИ КУУЛ ! \/

Все пак момичетата не хапят на тях доста рядко им се случва някой случаен да ги заговаря.Такаче дори можеш да си изградиш доста добра репутация в един нов кръг от познати хора.
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Цитирай Първоначално написано от Mem0reX
    prosto se druj estestveno i ne se pritesnqvai ;] ako te haresat haresat ako ne da ti e prez ...:]
    Аз съм съгласен до някаде с теб.
    Angel of hell

Град
    София
    Бъди себе си! Това е най-добрата рецепта, като става въпрос за общуване и завързване на приятелства!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си