- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- още 1 проблем сред много...
имам доста неприятен проблем - трудно завързвам приятелства и трудно общувам с хора извън кръга от приятелите ми...това не би било проблем в нормално обкръжение предполагам обаче уча в техникум и има известен "дефицит" на момичтата ако можете да ми помогнете като ми кажете как да разпускам сред непознати ще съм адски благодарен...
prosto se druj estestveno i ne se pritesnqvai ;] ako te haresat haresat ako ne da ti e prez ...:]
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Значи важното в случая е самият ти да определиш имаш ли нужда от нови запознанства въобще?
Прецени хубави ,и ако отговора ти е - да - значи започни от начало леко по леко да заговаряш и момчета и момичета.Да даваш мнение (като преценяваш и гледаш да не звучи много досадно).Почваш да се отпускаш и постепенно се свиква с това твое неразположение (ако мога така да го нарека.)
Постави си за цел примерно - излизаш днес и заговаряш 20 момичета.Или просто питаш за часа.След това постепенно ще свикваш и ще фиксираш едно ново умение ,което можеш да правиш без проблем и няма да ти прави впечетление.Все едно като малък ти е било трудно да се научиш да прохождаш ,но след толкова усилия е станало и сега го правиш ,дори бих казал доста добре без никакви затруднения.Така е и с запознанствата - заговаряй ,не се притеснявай ,БИ КУУЛ ! \/
Все пак момичетата не хапятна тях доста рядко им се случва някой случаен да ги заговаря.Такаче дори можеш да си изградиш доста добра репутация в един нов кръг от познати хора.
Аве веднъж свикни да не се сковаваш и няма да имаш проблем.
благодаря![]()
Просто се дръж естествено!Бъди себе си!Не подражавай никому и може да те харесат ако не..не са единствениете нали?![]()
Budi sebe si,a ne nqkoi na koito nqkoi drug iska da prilichash !![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Номера е да се разлигаваш. Тогава не ти пука от нищо и никого. Се едно си пиян.
нещо такова,ма глей да не прекалиш деПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
i gledai samo s ligaveneto da ne otbluskfash drugite ...
da znaem 4e za teb e lesno no za nego moje i da ne e :]
budi sebe si i ne se pravi na tova,koeto ne si Uspex!!
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
mnogo qsno :P
Първоначално написано от the`spy
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Аз съм съгласен до някаде с теб.Първоначално написано от Mem0reX
Angel of hell
Бъди себе си! Това е най-добрата рецепта, като става въпрос за общуване и завързване на приятелства!