- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam da zadam 1 vupros
ako mom4e i momi4e pravqt seks no na prezervativa ima malka dupka koqto te ne videli predi da po4nat i toi svur6e v neq ima li veroqtnost tq da zabremenee?
obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal
xxaxaxEstestfeno,tfa e pochti ravno na tfa dasi bes prezervativ...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ti typ li si kak she widish prezerwatiw che e skusan predi da go polzwash!? Nikoga ne se prodawa prezerwatiw skysan , za twa ako go widish skusan moje da sudish! A ako e skusan moje da se zabremenee obache tuka wsichki ot nai malkoto pitat...
Прав си.Първоначално написано от nikitooo
Презерватива е скъсан -> ти свършваш в нея -> през дупчицата на презерватива излиза семенна течност (сперма) -> тя отива във влагалището.
Да, може да забременее, но не се паникьосвай.![]()
Ако се забременяваше така лесно...
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
eh, brato preebal si se... (vsy6tnost ne znam mom4e li si, momi4e li si..) ama kvoto i da si si se preebalo... da se be6e ebalo bez prezervativ 6te6e da ti e po kef i rezultata 6te6e da e sy6tiq! daje i 30 st. 6te6e da spesti6!!! da vi eba v cheepy gyzovete! po4nete da si kupuvate ne6to ka4estveno!
Ne moje Hui do kraia i dushata v Raia!!!
Забременяването не е трудно нещо, не се успокоявайте с това.
Продават, се и още как... И случайно да си видял някой в България да е осъдил компания за производство на презервативи, заради фабричен дефект?Първоначално написано от nikitooo
Плюс тва на всеки може да се случи, никой не е застрахован от инциденти...
А колкото до това дали има възможност да е станал някой резил... ми да, има![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
e nz are ako zabremeneesh fani i 4erpi :P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
ebahti mi pomisli de ...Първоначално написано от nqma_zna4enie
![]()
![]()
1-vo nqma kak da zabremenq 6otot sam mom4e ma kakto id ae.ami ako e zabremenqla![]()
ko 6e praq e
pak vse pak i tq ko 6e prai vah vah
Първоначално написано от Sean Combs
moa ti kaja 4e prezervativa ne be6e ot 30st.taka 4e hoi da ebe6 nqkoi drug v cheepy zadnika mu.
Тези въпроси май трябваше да си ги зададеш преди да правиш секс...
По принцип както казах никой не е застрахован, но можеше поне да обърнете внимание на презерватива...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
[quote="California"]Тези въпроси май трябваше да си ги зададеш преди да правиш секс...
По принцип както казах никой не е застрахован, но можеше поне да обърнете внимание на презерватива...[/quotea
ako ti kaja 4e go poglednah no dypka ne vidqh 6tese promenili ne6to![]()
E dobre ne e li o6te malka 4e da zabremenqva samo da popitam vse pak e na 15 a?
ma az iam prediv ne e li rano da zabremeneeПървоначално написано от ImaDufus
?
na vuprosa: estestveno 4e moje da se zabremenee daje sus sigurnost!
black cat or white cat,that is the question!!!
abe pi4 kak moje da zadava6 takiva vaprosi? ta ti vse edno si bil bez prezervativ. ne zadavai mnogo vaprosi a ti4ai za postinor duo i dano da ne se e slu4ilo ni6to koeto e malko veroqtno. uspeh.
TI 6A MI KAJE6 K`VO 6A PRAVQ, 6A SI PRAVA K`VO SI ISKAM... NA KOLENE!!! KOI SEGA E NOMER EDNO!
Първоначално написано от Jarhead☻
6tom kazva6.Makar 4e ako pita6 mene nali za tfa e nrapen toq forum ako nqkoi ima nekav problem da spodeli i davidi dali nqkoi 6te moje da mu pomogne.Az li sam vinoven 4e 6ibaniq prezervativ be6e skysan ili se e skusal a?
mn qsno 4e ima takava veroqtnost be 4ovek![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
ПрочетИ някоя книжка за женския организъм, била тя учебник по биология. Там ще прочетеш, че момичето може да забременее след първата си менструация.
okey 10x 6te se pointeresuvam.6te rova iz neta da vida ne6to
zdrasti iskam da vi pitam moje li priqtelkata m ida e bremenna,sled kato sme pravili sex s prezervativ,na neq i doide noramlno kakto obiknovenno i az ne sam svyrshval v neq.syshto pls otgovorete mi kak se kasa edin prezervativ.pishete tani2@abv.bg