- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- debela li sum
Бе зависи - на някои хора не им личат килограмите! Ма ако смъкнеш някое друго килце ще е по-добре, 100%
ne ne mislq 4e si debela mnogo si si dobre daje
![]()
hahahaahahahahah ti gledala li si tablici ma mucka momi4eto si e super dajeПървоначално написано от Qgodka_
koi znai kolko si i ta ama .........![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ПУНТААААААААААААААААААААА ААААПървоначално написано от Roxy
i az sum na 14 165 sum i sum 45kg.ottam natatuk si pravi izvodite.Vse pak ne sum te vijdala i ne moga da precena:![]()
Както вече казах има органаизер за килограми и смятам, че Рокси и Ягодка са правиПървоначално написано от chestra_f
! Ако не вземе мерки може скоро да има тегло над нормата. Извинявай много, но 55кг са много за такава височина. Момичето е ниско и трябва малко да поomcлабне.![]()
За тази височина трябва да е 47-48 кг.
da,averche,i vse pak moje da ne triesh postove,koito te razkrivat kato ne to4no takava,za kakvato se mislish i govorish..
Shtom kato na neq ne i lichat zakvo da stava 47 ?V momenta NE E debela ,tq tva pita..typite kalkulatori da ne gi gleda..spored tqh trqbva da kachvam..tolkova sa falshivi..
a v minaliq si post bqh pisala,che i ti ne si mai mnogo fina i nejna,pone ot snimkite ti ne si lichi(no za jalost reshi da ne se izlagash i iztri posta mi..)
Никога до сега от както сам 2 години в този форум не съм си трила мнения дори, когато сам била модераторка и сам можела без проблем.Първоначално написано от mucinka:)
![]()
Понеже явно имаш проблем с моето телосложение ето ти една снимка за да си 100% сигурна.
И все пак не аз съм пуснала тази тема.Аз може и да не съм слаба, но не се и интересувам!
http://img148.imageshack.us/my.php?image=az5sj.jpg
dai snimka
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
По-скоро си тъпа,отколкото дебела.Една снимка да беше сложила...Първоначално написано от Анонимко
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
ne mislq, 4e si debela.No ti si precenqva6
Браво! =D>Първоначално написано от moni4ka
Principno za tvoq rust ti si ebah ti prazgqta,skoro 6te polu4i6 infarkt insult zaharna bolest raz6ireni veni i komocio ,su6to taka nqma da si nameri6 priqtel nikoga za razlika ot ostanalite vuv foruma.re6enieto e 1 zimai noja i reji \/
olqhte seПървоначално написано от Stoian_somaliiski
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ami zavisi ot strukturata ti.az sum na 14god 160sm i sum 37kg![]()
leko debelka si![]()
ne si debela,typa si![]()
Александър (h)
Стига тая толерантност.
България над всичко!
За твоята височина трябва да си към 47 кг така,че може даотслабнеш малко...Е зависи и как тези килограми стоят на тялото ти...![]()
Абе авторката - ми дай снимка. Ние как да гадаем дебела ли си, не си ли. В оная страница дето ти бяха дали други отговорили на темата ти пише, че за твоята височина трябва да си 47 кг. Вярно, че 55 кг звучи малко, но ти си 160, а това е ниско за тези кг. И защо триеш коментарите, които не ти харесват? Все пак нали си пуснала темата, за да видиш всякакви мнения?!?
az sam na 13 i polovina teja 50 visoka sam 166 a vsi4ki kazvat 4e sam 48 kg nai mn!![]()
![]()
![]()
![]()
puka mi
![]()