- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvi trqbva da sa momichetata?
Spored vas hora,kakvo kachestva,vanshnost i manieri triabva da pritejava edno momiche?![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
за мен лично - интелигиентност, разпуснатост и приличен външен вид
ха...ми малко по-жертвоготовни...и да правят компромиси...а не само да искат от връзката :0 според мен е тва..
nai vajnuto e da praqt kompromisi :]
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
ami spored men pak trqbva da e s prili4en van6en vid,da ne e naduta....da znae kakvo iska,da ne se vliq ot horskoto mnenie...i da e umna...a za kompromisite... tva i vie mom4eta trqbva da go prilagate..malko
ehh komshiike ti si4ko znaesh be !!!
ehhh nz koi e v pmg bre ! :P i toku shto pro4etoh TL ot v4era :P
да е готина интелигентна с чувство за хумор и собствено мнение и позиция
A az si misleh,4e edinstvenoto yslovie da izglejda dobreNe be,6egyvam se
![]()
По принцип едно момиче мисли за външния си вид още от малка, примерно, за тяло и т.н., аз съм забелязал, че някои момичета и да искат да отслабват не се получава. Както и да е, това според мен е първото - слабо телосложение. После е важно как се облича едно момиче, трябва да има вкус към определена мода (ще ме извините за директността, едно момиче трябва да прилича на момиче). И за гримовете вие си ги разбирате, аз нищо не разбирамСамо знам, че с тях едно момиче изглежда 100 пъти по-добре. По-нагоре бяха споменали, че не трябва да е надута, съгласен съм. Скромността може би също е нещо много важно. Аз лично мога да се похваля, че ходя с момиче високо 1.70, 56 кг, изрусена, супер добра, може да се говори с нея за всичко, и незнам късмет ли е или не, но съм първото й гадже. За една седмица действията се развиха толкова бързо, даже се запознах инцидентно с баща й... който за съжаление не ме хареса, защтото съм бил много голям за нея
Както и да е, можете да прочетете за това в темата "Хубаво момиче, страхотен характер/Кофти родители"?[/b]
MIslq,che momcheto trqbav da bude s prilichen vunshen vid,ne Mr Planeta..
trqbva da obicha...no ISTISNKI...
da durji na momicheto...
Da ima chufstfo za humor...
tova e spored men...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
Умна, красива, секси, любяща.
Може и да е с по-твърд характер![]()
umna,sladka s 4uvstvo za xumor,i razbira se da moge da te razbira. Tova vaji i zqa mom4etata![]()
no v nikakuv slu4ai da ne e ligla![]()
Еми перфектно момиче, както и момче няма...
Много неща.
![]()
Ето два примера: да не е надута, да не е интригантка...+ много други.![]()
Първоначално написано от p4elata_brumze
=D> =D> =D>
едно момиче трябва да се поддържа! не е важно дали е красива(не зависи от нея) но задължително да се поддържа!
трябва да има маниери! днес в коридора на даскало чувам силен вик на момиче "ко ми са прайш ма!"... пък добре изглеждащо и поддържано момиче... просто грозна гледка
мисля, че това са главните неща![]()
naposleduk se pove4e razbiram ot mujete 4e momi4etata trqbva da sa malki pikli na 14,15 maxx 16 godini koito da se 4ukat na poraziq... da nqmat sobstveno mnenie po nikoi vupros.. da sa posredstveni, glupavi i lesno kontroliruemi..![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
lele!!! abe vie manekenki si iskate?! za kvo sa vi be da vi izneverqvat na purvata ve4er s po 2-3ma li be? i ili puk nqkoia super gotina koqto duma nemoje da kaje ili gleda drugite ot visoko zashtoto ima mn golqmo samu4ustvie e ne ako bqh muj bih si izbral hubavo momi4e t.e ne nekva pamela andersan 2 ili nqkva super grozna da e prili4na i podurjashta se no po harakter da e nai doria 4ovek koito sum poznaval!!! sushtoto se otnasq i za mujete!!!!vunshnia vid ne e vsi4ko!!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли