- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Moderated: Имам два въпроса - 1. Пениса не ми се забелва...
plzZz pomognete imam edin dva vyprosa moje i da ima nqkude iz foruma otgovorite na moite vyprosi no pone az ne gi namerih ta da minem po sy6testvo
1 . Penisa mi ne se zabelva kogato e v erekciq no moga da go zabela dokrai oba4e kato go pusna i kojata se vry6ta obratno v nqkoi slu4ai vse edno "zapecva" i stiga do sredata i si sedi taka dokato ne q izdyrpam
2 . Mojete li da mi obqsnite kogato se otvori momi4e kak da se razbere 4e e otvoreno ? na kolko dylboko se namira cipata koqto trqbva da se razkysa ? a i ako imate snimki da pokajete plzzZz
tova e mersi pradvaritelno i se nadqvam da mi otgovorite
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
^npocTo^a3^f^ az prosto 6oty si misleh 4e taq e zakliu4ena i za t`fa pusnah drugakakto i da e
Ta nqKoi Moje Li dA Mi poMogne ????????
Имаш фимоза. Прочети за това повече във форума, разрови се! Лесно ще се отървеш от това, само трябва да те оперират! Успех!
Нямаш фимоза, както ти казаха, споко!Щом можеш да си забелваш пениса в еректирало състояние нямаш проблем, дори и да трябва сам да издърпваш кожичката!По втория въпрос - точно снимка не бих могла да ти намеря, но девствената ципа се намира на около 6см от входа на влагалището,а момиче може да разбереш, че е отворено когато пениса влиза докрай без проблем.
10x mnogo a samo da popitam o6te ne6to zna4i ako si mislq 4e sym q razkysal cipata i zapo4na da "rabotq" s penisa i se okaje 4e ne e skysana s penisa li da prodylja ili otnovo s prysti ?malko e typi4ko vypros4eto no i az sym si typi4yk
![]()
аз страдам от нещо подобно- нямам проблем да забеля кожичката, но после ми е трудно да я върнаПървоначално написано от kurabiika
![]()
Понякога трябва да го намокря за да успея
Проблем ли е това и как се решава?![]()
Ммм дам ... И аз имам този вид заболяване .. Ако вобще е заболяване де ... Но пуснах тема и ми казаха че не е проблем. Така се и надявам да еЩе се възползвам от тази тема и пак ще попитам би ли могло това да е проблем пи по нататачния ми полов живот.
![]()