- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за вас флирта?
Ей палавници,обичате ли да флиртувате?![]()
as lichno si padam po seriosnite vruski,neiskm da sm s nqkoi za 1sedm i sled tova "ae ne mi trqash veche"...
NQma smisl ot flirta,no vc nqkoi sluchai...se sluchfa![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
e...suglasen sum s mnenieto na sexy_macka
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
eee Bravo =D>Mem0reX Пуснато на: 25.02.11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
e...suglasen sum s mnenieto na sexy_macka
za 1 put :P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Моментно и относително чувство, преживяване, което носи удоволствие, но е глупаво, заради времетраенето и непостоянството на флиртуващите...
Лично аз също подкрепям истинските връзки!
az oib4am no ne flirtuvam mn 4estoПървоначално написано от Game_Over_Boys
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Чайте, чайте! Има разлика между флирт и забивка! Едно е да флиртуваш с някого просто за да се почувтваш желан, за да се разведриш. Друго е да се заиеш с някого и да ходите!
Та флирта е .. малко по-интимно и по-закачливо общуване.
Първоначално написано от sexy_macka
chakai malko be ti kato tragnesh s nqkoi da ne trgvash s misalta 4e shte se jenita ili kvo?
a otnosno temata..ami mislq che tova e neshto nnormalno az go pravq redovno daje i da si imam priqtel...i priqtelq mi go znae i se radva
Първоначално написано от sexy_macka
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ne BE,obache nsikm nqkoi da me "izebe"ili da me celuva pregrushta i na dr den veche da ne e s menГост Пуснато на: 26.02.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
sexy_macka написа:
as lichno si padam po seriosnite vruski,neiskm da sm s nqkoi za 1sedm i sled tova "ae ne mi trqash veche"...
NQma smisl ot flirta,no vc nqkoi sluchai...se sluchfa
chakai malko be ti kato tragnesh s nqkoi da ne trgvash s misalta 4e shte se jenita ili kvo?
a otnosno temata..ami mislq che tova e neshto nnormalno az go pravq redovno daje i da si imam priqtel...i priqtelq mi go znae i se radva
i SERIOSNA vruska ne oznachava che iskm da se jenq za nego ili che si mislq,che taka shte stane !!! qvnu si mn ogranichen,obache SERIOSNA VRUSKA znachi che vruskata vi e zaradi LIOUBOV a ne zaradi SEX,da se fukash i t.n. !!!
Saglasna sam s sexy_macka =D>
Az sam tvardo ZA serioznite vrazki! No obicham i da flirtuvam, kogato e bezobidnoTrqbva da se vnimava obache da ne stane razminavane v namereniqta na dvete strani...
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Ми аз съм си голява флиртаджийка, но стига човекът срещу мен да ме е предразположил по някакъв начин. И обикновено не флиртувам умишлено, а по-скоро подсъзнателно. Естествено, не искам да се стига до нищо по-сериозно. Прекалената интимна близост също не е от кой знае какво значение за мен по време на флирт.
И аз преди харесвах сериозните връзки, но осъзнах, че не съм "кон с капаци".Имах предвид, че винаги ще се намери някого, заради когото да си прецакам връзката и осъзнах, че няма особена полза да се захващам с нещо сериозно поне засега.
"Hominem te esse memento"
Saglasna sam s teb. Az sa6to obi4am da flirtuvam, priqtno e da se 4uvstva6 jelana, a i da kara6 nqkoi da se 4uvstva jelan.Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
Flirt=neserioznost za men,no vse pak-da obi4am da bada neseriozna...![]()
Напълно съм съгласен.Първоначално написано от sexy_macka
![]()
и аз така мисляПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
![]()
f@nt@zi@
oo Blagodarqp4elata_brumze Пуснато на: 26.02.4 Заглавие:
sexy_macka написа:
NQma smisl ot flirta,no vc nqkoi sluchai...se sluchfa
Напълно съм съгласен.![]()
Флирта е забавно нещо, но само в определени ситуации. Ако търсиш нещо по-сериозно не е уместно да започваш да флиртуваш всеки път, когато видиш обекта на чувствата си, тогава е по-добре да го даваш по-полека. Но когато търсиш само мимолетно забавление е позволено.![]()
Съгласна съм с теб!Май не се знае значението на флирта!Че да не би като флиртувам с накой е задължително да си легна с него!Флирта е една игра,която можеш да играеш и с СЕРИОЗНИЯ си приятел!Флирта е закачка!Нищо повече!Обожавам флирта,но това не значи,че си лягам със всеки срещнат,имам си сериозен приятел,но това не ми пречи да флиртувам!!!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
МмМмМм определено![]()
![]()
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
абе мене ме кефят яко флиртовете, стига да нямам няква сериозна връзка ... все пак малко ме плашат тея сериозните връзки ...анганжименти , съобразяване, компромиси...искам малко да си поживея, а не да робувам на момчето
не мога да имам сериозна връзка и да флиртувам едновременно стаааа ми некво конфузно
![]()
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
emi flirta e ne6to bez koeto 4ovek ne moje![]()
\
/
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?