- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за вас флирта?
начин за общуване с нежния пол и необходимост![]()
![]()
![]()
If idiots could fly, This forum would be an airport!!!
флирта е яко нещо,но далеч по-яко е да си хванеш някоя и да си ходите![]()
Задължително е да го практикуваш с любимия. Така се подържа връската, така не си омръзватеПървоначално написано от Анонимко
Приятно е.
А за тея дето продължават да живеят в заблуда - МЕЖДУ ФЛИРТА И ЗАБИВКАТА ИМА РАЗЛИКА!!!! И АТАКАБГ - ТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ХВАНЕШ ГАДЖЕ БЕЗ ДА МОЖЕШ ДА ФЛИРТУВАШ - С ЛАСО И ВОДКА СПИРТ ЛИ ГИ ЛОВИШ ТВОЙТЕ?!
WILD_BOY -подкрепям те напълно!Май има доста хора които не могат да различат флирта от авантюрата!Първоначално написано от WILD__BOY
![]()
BRAVO SVALQM TI 6APKA I TE PODKREPQM !Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
![]()
![]()
![]()
NqMam KraV V AlkoHola! {}{}{}{}{}
Ммм аз съм флиртаджийка...един ден сам с един,друг ден с друг...зависи какво искам...каквото искам винаги получавам...Но да ви кажя чесно винаги съм искала някоя сериозна връзка...имах една такава 5 месеца и накрая место аз да го сменя с друг се скарахме жестоко и го загубих за вечноста...Ся искам нещо сериозно,искам да ме потърси пак,но нещо не ми върви![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
flirta e ne6to, koeto te kata da se 4uvstva6 jiv, abe got si e![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it