.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    начин за общуване с нежния пол и необходимост
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

ATAKABG
    Guest
    флирта е яко нещо,но далеч по-яко е да си хванеш някоя и да си ходите

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Чайте, чайте! Има разлика между флирт и забивка! Едно е да флиртуваш с някого просто за да се почувтваш желан, за да се разведриш. Друго е да се заиеш с някого и да ходите!
    Та флирта е .. малко по-интимно и по-закачливо общуване.
    Съгласна съм с теб!Май не се знае значението на флирта!Че да не би като флиртувам с накой е задължително да си легна с него!Флирта е една игра,която можеш да играеш и с СЕРИОЗНИЯ си приятел!Флирта е закачка!Нищо повече!Обожавам флирта,но това не значи,че си лягам със всеки срещнат,имам си сериозен приятел,но това не ми пречи да флиртувам!!!
    Задължително е да го практикуваш с любимия. Така се подържа връската, така не си омръзвате Приятно е.
    А за тея дето продължават да живеят в заблуда - МЕЖДУ ФЛИРТА И ЗАБИВКАТА ИМА РАЗЛИКА!!!! И АТАКАБГ - ТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ХВАНЕШ ГАДЖЕ БЕЗ ДА МОЖЕШ ДА ФЛИРТУВАШ - С ЛАСО И ВОДКА СПИРТ ЛИ ГИ ЛОВИШ ТВОЙТЕ?!

Фен
    Град
    където поискам
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чайте, чайте! Има разлика между флирт и забивка! Едно е да флиртуваш с някого просто за да се почувтваш желан, за да се разведриш. Друго е да се заиеш с някого и да ходите!
    Та флирта е .. малко по-интимно и по-закачливо общуване.
    Съгласна съм с теб!Май не се знае значението на флирта!Че да не би като флиртувам с накой е задължително да си легна с него!Флирта е една игра,която можеш да играеш и с СЕРИОЗНИЯ си приятел!Флирта е закачка!Нищо повече!Обожавам флирта,но това не значи,че си лягам със всеки срещнат,имам си сериозен приятел,но това не ми пречи да флиртувам!!!
    Задължително е да го практикуваш с любимия. Така се подържа връската, така не си омръзвате Приятно е.
    А за тея дето продължават да живеят в заблуда - МЕЖДУ ФЛИРТА И ЗАБИВКАТА ИМА РАЗЛИКА!!!! И АТАКАБГ - ТО НЕ МОЖЕ ДА СИ ХВАНЕШ ГАДЖЕ БЕЗ ДА МОЖЕШ ДА ФЛИРТУВАШ - С ЛАСО И ВОДКА СПИРТ ЛИ ГИ ЛОВИШ ТВОЙТЕ?!
    WILD_BOY -подкрепям те напълно!Май има доста хора които не могат да различат флирта от авантюрата!

Цитирай Първоначално написано от SkAtE^FeNkA
    Ми аз съм си голява флиртаджийка, но стига човекът срещу мен да ме е предразположил по някакъв начин. И обикновено не флиртувам умишлено, а по-скоро подсъзнателно. Естествено, не искам да се стига до нищо по-сериозно. Прекалената интимна близост също не е от кой знае какво значение за мен по време на флирт.
    И аз преди харесвах сериозните връзки, но осъзнах, че не съм "кон с капаци". Имах предвид, че винаги ще се намери някого, заради когото да си прецакам връзката и осъзнах, че няма особена полза да се захващам с нещо сериозно поне засега.
    BRAVO SVALQM TI 6APKA I TE PODKREPQM !
    NqMam KraV V AlkoHola! {}{}{}{}{}

Ммм аз съм флиртаджийка...един ден сам с един,друг ден с друг...зависи какво искам...каквото искам винаги получавам...Но да ви кажя чесно винаги съм искала някоя сериозна връзка...имах една такава 5 месеца и накрая место аз да го сменя с друг се скарахме жестоко и го загубих за вечноста...Ся искам нещо сериозно,искам да ме потърси пак,но нещо не ми върви
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    flirta e ne6to, koeto te kata da se 4uvstva6 jiv, abe got si e
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си