- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е, че...?
Кажете ми, вярно ли е, че урината убива сперматозоидите?!
I KnOw yOuR HeArT WiLL FLy AwAy SoMeDaY So FaR FrOm Me... tHeN I WiLL DiE... BuT AnYwAy. tHe iMpOrTaNt`s yOu`LL Be FrEe!
napravo me ubi s tozi vupros! neznam za urinata,no poprincip spermatozoidite moje da gi ubie po4ti vsi4ko! taka de te sa jivi kletki vse pak!
black cat or white cat,that is the question!!!
I az ne sm chuvala za takova neshot,no naistina moje i da e taka...makar,che ne mi se vqrva mn ...cvety_i_bebeto Пуснато на: 25.02.11 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
mi da ti kaja do sega ne sam 4uvala za takova ne6to,no meji i da e...nz
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
![]()
![]()
охохо хахахахах нее нее ! това като -скоро имаше 1 тема - ако се измия със СПРАЙТ и ще умрат ли сперматозоидите
![]()
ама чудеса стават..та може ,но аз си мисля че не !..
2 т. от правилника. Бан на профил
vuzmojno e no mislq 4e ne :]
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
Урината има доста вредни вещества в нея, а сперматозоидите не са кой знае колко издръжливи клетки, така че смятам, че ще ги убие - те във вода умират за десетина минути, а урината е доста по-вредна. Но зависи какво имаш предвид - ако свършиш в чашка и се изпикаеш ще умрат по-бързо, но ако ако е станал някой гаф и замисляш да ги убиеш по тоя начин не вярвам да стане![]()
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ да, аз еба някое курве...после яко свършвам в нея...и накрая се изпиквам едно хубаво..че даже като се изпикаеш не може и да се заразиш с венерически болести![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, точно това и стана. Че и ми казаха "Как може да не знаеш, че еди к'во си?!"... И на мен не ми се вярваше много, иначе щеше да е много известно това нещо.Първоначално написано от WaKo
po princip neznam dali gi ubiva-znam 4e sled seks ako momi4eto se izpikae namalqva vazmojnostta ot nejelana bremennost s 40% no nz dali e verno -drug e vaprosa 4e az vinagi go pravq iskam ili ne-nujdii kvo da gi prai6...
mmmmm az li sum tuka nai tupata neznam ama kato ste tolkova q mi kjaete kak se pika s nadurven penis vuv vagina az dokokoto zname MNOGO trudno aide davaite![]()
![]()
![]()
eee razgele useti se nai posleПървоначално написано от LiLeNcEtOoO
сори,амааааПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
кой ще даде да му пикаят вътре?Става дума за момичето да се изпишка след секс!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Да! Тя си е истински геноцид! Ти представяш ли си да убиеш 200 милиона души на веднъж?
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
hahahahh!!!
Sprite ;FAnta!!
Много дрънкате.
Да се изпикаеш вътре в нея - мбаах мааму.
Що за идея!
Ъ-ъ-ъ Ми Джули ми бич!![]()
недей лежа на тая кълка(не раз4итай на това с други думи)