възможно ли е ако се прави гладна диета или въобще някаква ,та възможно ли е да се наруши периодичността на цикъла?
ne znam kva e taq dieta,ama tolkova li ne mojete da hodite da ti4ate(ako ne da hodite na fitnes)pone v sabota i nedelq da kajem,4e trqa da spazvate dieti...Pone kato 6e pravi6 dieta idi na lekar toi da ti kaje kakvo da qde6,kolko 4esto i t.n.vmesto da si pravi6 eksperimenti s tqloto![]()
![]()
I was lost and I'm still lost...
AWE хора говорете по темата! имам претоварен график а пък и нямам намерение в тея студове да ходя да бягам заради няква си диета,помисли малко! и за това се обръщам към вас ако нямате кво да кажете просто си замълчете!
ами една френдка миналата година се беше вманиачила на тема диети и скоро след това не и беше идвало 5 месеца поред та трябваше да ходи на гинеколог и да пие хормони ..нз дали двете неща имат връзка но всеки случаи не е приятна работа![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
estestveno 4e 6te se naru6i!!!!Abe hora,gladna dieta 6e mi spazva...q zemi pro4eti malko za posledstviqta ot tiq dieti i togava dali 6e se pritesnqva6 za cikala samo..!!!
da!ne smqtam 4e tazi e nai podhodq6tata dieta!posle moje takiva posledici da ima 4e prosto e bezsmisleno!a i da ne smqta6 da stoi6 gladna cql jivot!ot gladni dieti kvot svali6 posle 6te go ka4i6 dvoino!!!Първоначално написано от LyLa
Jivotyt ne se izmerva s broq na vdi6vaniqta,a s migovete,koito spitat dyha!!!
Първоначално написано от LyLa
Koga shte se nauchite da ne govorite, kogato neznaete?
Ako ne si na qsno gladuvaneto e polezno izvinqvam se, no si lichi, che ne chetete dopulnitelna literatura.![]()
I vse pak ne trqbva dietata da e drastichna zapochni malko po-malko da namalqsh hranata dokato da q namalish do minimume zavisi kakuv shte e tvoq minimum moq naprimer e 3 qbulki i 2 litra voda, no tova go pravq samo kogato resha da si prochistvam organima.
![]()
Vazmojno e da se pravi gladna dieta i da se nary6i periodi4nostta na cikala.Ot li4en opit go znam,az postoqnno sam na dieti,za6toto treniram moderen balet i trqbva da sam perfektna![]()
woW!Правя тази диета от 3 дни ,още не съм развила анорексия,но просто се притесних тъй като трябваше да ми дойде на 4тия ден от диетата,а не дойде и за това питам .Може би не съм избрала точния момент.Мисля като ми свърши пак да опитам за две седмици....Може
Сори,ама и ти кво се праиш на многознаеща..от гладуването на тази възраст може да се получи и недоразвиване на матката..после ми говори ,че нямало последици и че било полезно да се гладува.Пък и кой си мислиш,че лъжеш..яла по 3 ябълки и 2 литра вода..поне колкото съм те виждала по снимките не си особено 'нежна' и фина..Първоначално написано от aBeP4eTo
По темата:изключи сладкото и замести хляба с пълнозърнести сухарчета и ще видиш какъв ефект имаОт личен опит ти казвам-няма диета,която да не съм пробвала.От тези с глада се сваля бързо,ама след тва като започнах д аси ям нормално кг се върнаха за 3 дни
![]()
Без сладко и тестено свалих същите кг за 2 седмици и с всеки ден продължавам да слабея![]()
мноо ясно ,че диетите пречат на редовния цикъл...тва съм го чувала къде ли невсе пак сичко е свързано с организма...и тея диети нарушават нещо в него..само нз точно кво и как става,шото не съм напълно запозната,но определено диетите влияят на цикъла :P
АБсолютно ДА, аз отслабнах с 8-9кг за около 4месеца и после не ми идва поне 5 месеца, та трябваше да пия специални хапчета и сега докато ми стане редовен....мани, мани. Да не ти разправям за бюста ми който сега е 75А, преди беше 85В-С, трагедия и сега всички ми викат че то по-хубаво било да има какво да се пипне и щипне![]()
От деня, в който се раждаме Смъртта започва да обмисля края ни.Тя ни преследва....
gladna dieta ne sam pravila,no bqx na dieta i to ne drastichna,no tova mi se otrazi na cikala ot 2 maseca lipsva i bez tova e neredoven
kakvato i da e dieta ako q pravi6 mn vreme i ako naistina svali6 mn kilogrami pre4i ne samo na cilala ,no i na celiq ti organizam o
Tuka kat gledam ko pi6ete napravo sa 6a6nah...az 4esno kazano dosta 4esto si praq dietki,no ne drasti4ni i nqmam nikvi problemi..ei tva e pri mene koftito 4e u4a v dr grad i tam se ograni4avam pak kat sa pribera v nas i si qmi nz kak da go promenq tva...6toto kat sam na daskalo svalqm a kat sa pribera i pak ka4vam...daite nekav savet...
Разбира се че може да се наруши менструалния цикъл (боже, може ли да се каже така). Все пак хормоните малко или много зависят от храната, която приема организмът.
Да,нарушава се....
Като почнеш диетата и ще ти закъснява...
и то може изобщо да не ти дойде с месеци,
което не е хич полезно,защото кръвта трябва
да се пречисти,но не мисля,че е и опасно,
щото на мен ми се е случвало и не е
имало никакви последствия
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
zdraveite....abe q me svetnete kak si slagate tezi kartinki 4e pri mene ne se polu4ava ne6ty![]()
eto toku 6to vidqh tazi statiq i vi q pra6tam
Аномалиите в месечния цикъл са все по-често срещани при младите момичета. Една от основните причини е манията за отслабване, която обхваща всички от най-ранна детска възраст.
Строгите диети нарушават баланса на хранителни вещества в организма, а оттам- и на нивото на хормоните.
Те пък, както е известно, са решаващи за редица жизнени процеси, включително и възможността за създаване на поколение.
Момичетата, които необмислено се подлагат на глад, лишават организма си от много вещества, включително и свързаните с менструацията липиди.
Резултатът е нередовен месечен цикъл или дори липса на такъв, което е ясен знак, че нещо с половата система не е в ред.
Проблемът може да се задълбочи, ако не се предприеме веднага лечение, и да доведе до безплодие.
Лекарите съветват момичета под 21- годишна възраст в никакъв случай да не се подлагат на строги диети или на глад без да се посъветват със специалист диетолог.
В тази възраст организмът се тренира много лесно и няколкото килограма в повече изчезват само след месец упражнения в залата или дори само в часовете по физическо.
Нередовният цикъл може да е знак и за вроден недостиг на някой хормон, което се лекува с подходяща медикаментозна терапия, предписана от лекар.
Estestveno 4e mojeПървоначално написано от toki