- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- nqmam sili da se borq,no zagubh mnogo...:(
zdr sigurno za vas tva e porednata tapa i bezsmislena temaqno mn razchitam na podkrepata i saveta vi
ttaa vsi4ko stana predi 1 mesec-gadjeto mi me zarqza i dve priqtelki(ednata ot koito mi be6e mn mn mn blizka ) me namraziha.4ak sega razbiram za6to-mn hra pravqt intgrigi zad garba mi-nz za6to ot zloba li,ot zavist,ot skuka.... nz a i nqma zna4enie i sega zaradi tezi intrigi te me mrazqtot4aqna sam spoden biv6eto mi gadje sam bila tapa,naduta i samo sam mu govorila zad garba
a tova ne e vqrno
toi be6e prekrasen-stra6no mnogo me obi4a6e i darje6e na menq a sega ne iska i da me vidi zaradi teq kluku.pisah mu nekvi sms-i no toi me reje6e-kaza 4e ne iska da govori s men
=gadno mi e za6toto darjah na tezi hora i ne sam govorila ni6o sra6tu tqh.znam 4e trqbva da se borq i da ne se predavam lesno no nqmam smelost i sili
molq vi daite mi nqkaav savet!![]()
mi tovaa e ot zavist zavijdat tio 4e ti ima6 hora na koito moje da se doverih a te ne pitai pr si na koi vqrvat na teb ili na kliukite ako naistina sa ti pr 6te ti povqrvat ako li ne zna4i ne si zagubila pr a predateli a kolkoto do gadjeto ti pitai go sa6to i ako kaje 4e vqrva na kliukite zna4i izob6to ne te e obi4al 6tom ti nqma doverieПървоначално написано от andyyy
ZaViNaGi^nEsHtAsTnAqsig e takaqno toi qvno e mn naranen 6tot kato doidat 20 choveka i mu kajat edni i sa6i ne6ta za men e qsno 4e 6te mi povqrva pak i intrigantite imat mn bogato vaobrajenie![]()
mila ,za4i si izgubila i gadjeto i nai dobrite si fr( koito si mislela 4e sa dobri) 6tom te sa povqrvali na tezi kluki osobeno gadjeto ti ,koito tvurdi6 4e te e obi4al izvinqvam ama 3289748 4oveka da mu doidat na glavata i da kajat ne6to lo6o za teb toi ako te obi4a nqma6e da im povqrva a toi e e nqma kakvo da govorim 6tom toi im e povqrval ne te e obi4al ili prosto e tup i se vruzva na vsi4ko ,koeto 4ui tova e istinata boli oba4e e tuka toi e povqrval na nekfi lujci ,otkolkoto na gadjeto si
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Моят съвет е да зарежеш напълно 'интригантите' и да се опиташ да обясниш на момчето за какво става въпрос. В случая това може да е доста трудно, но все пак направи всичко възможно и да се надяваме, че ще се съберете отново.![]()
Успех.![]()
ami gadnoto e 4e taka e stanalo-toi e kazal 4e teq ne6ta sa gi kazali hora koito sa mi bili mn blizki...i za tova e povqrvalПървоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
![]()
Може би първо трябва да се разбереш с тези интриганти, защото в тях е проблемът, особено щом са му близки хора...Говори с тях и им обясни ситуацията, ако успееш да ги убедиш, то се предполага, че те ще поправят грешката си...
Да върнеш загубено доверие е доста трудно, но дори и да си смазана и да нямаш сили, колкото повече чакаш, толкова повече положението ти ще се усложнява...
Така че просто дерзай, дори и да не е толкова просто, докажи на приятеля си, че държиш на него и се разбери с интригантите...
Разбери сас сигурност какво е станало! Явно има нещо което пропускаш.Говори с тях.И обурни внимание на това което са ти казали.Първоначално написано от andyyy
Angel of hell
Napulno sm suglasna !Death^Forever Пуснато на: 26.02.1 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Може би първо трябва да се разбереш с тези интриганти, защото в тях е проблемът, особено щом са му близки хора...Говори с тях и им обясни ситуацията, ако успееш да ги убедиш, то се предполага, че те ще поправят грешката си...
Да върнеш загубено доверие е доста трудно, но дори и да си смазана и да нямаш сили, колкото повече чакаш, толкова повече положението ти ще се усложнява...
Така че просто дерзай, дори и да не е толкова просто, докажи на приятеля си, че държиш на него и се разбери с интригантите...
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
nai vajnoto koeto sam nau4il zasega v jivota e : "NE SLUSHAI HORSKITE PRIKAZKI BEZ POKRITIE" !!!!!!!
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
Това наистина е гадно...да загубиш най-скъпите си хора. Но още нищо не е съвсем загубено - опитай се да поговориш с тях, но не с СМС-и или по телефона, а лично, защото по този начин няма как да ти откажат. И го направи със всеки поотделно, така ще ти бъде по-лесно. Те със сигурност още държат на теб и ако приятелството и любовта ви са били истински не бива да оставяте нещо долно като клюките да ги провалят. Просто им обясни спокойто как стоят нещата и дано всичко се оправи!
mersi za savetite na vsi4i
az sam ve4e na 17 god i se nadqvah 4e se e priklu4ilo s intrigite no qvno sam gre6ila![]()
mila, s intrigite nikoga ne se svur6va, te sa neprestanno okolo nas-da, vinagi 6te ima takiva , koito 6te ti pre4at, no trqbva da nameri6 sili v sebe si i da opita6 da napravi6 ne6tata po-dobri. sled kato Gadjeto ti tvurdi 4e si tupa, ne ti vqrva i t.n. zna4i ne te poznava dostatu4no dobre i ne si zaslujava...4esto sre6tame takiva hora, za da ni pokajat kolko mnogo trqbva da cenim "istinskite"ni priqteli.
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
as puk sm na 14 i si mislq,che te nikoga nemogat da sfurshat...i fse pak..Hubavo bi bilo da nqmashe intrigi,no... NEmojeandyyy Пуснато на: 26.02.10 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
mersi za savetite na vsi4i![]()
az sam ve4e na 17 god i se nadqvah 4e se e priklu4ilo s intrigite no qvno sam gre6ila![]()
![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
ova mom4e be6e strahotno-pokazi mi kakvo e lubovta,obi4a6e me i se darje6e neveroqtno s men,no dali ima smisal dase borq za nego-vse pak mina 1 mesec moje i da me e zabravil?![]()
"bori se,ne se bori" ... pfff edin put ne stane li rabotata ...,ne se nadiawai na 2ria put,nai-malkoto zashtoto shte ste se promenili do neuznawaemost .. zareji i produlji napred {}
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
mislq 4e za 1 mesec ne moje da te iztrie ot sarceto si....Първоначално написано от andyyy
![]()
=D>Първоначално написано от Kianna
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ne sam mnogo saglasna.ako naistina obi4a6 tva mom4e i si zaskujava da se bori6-bori se!Първоначално написано от Kianna
![]()