- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Да си помегнем един на друг!
Здравейте!
В живота на тийнейджърите настъпват тежки моменти и ситуации. Едни се справят, други-не. Аз например че-сто, хайде да кажа почти съм в депресии и т. н., но не мога да изляза от нея.
Идеята ми е тук да направим нещо като Клуб на депре-сираните, тормозените и слабите, в който да си пома-гаме един на друг. Имам и други идеи, но първо кажете какво мислите за тази.
Бъди естествен и винаги помагай!!!
този клуб ще бъде... много подтискащ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
@miloto_girl-4e да но замисли се, че все пак това ще е един вид изливане на част от болкатано другото, което ми идва на главата в този момент, е че всеки който иска да пише по някакъв проблем може да го направи в собствена си тема и в нея да се дискутира написаното от дадения потребител
Сас тези снимки които си сложила на профила си няма начин нещо да не е подтискащо.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Angel of hell
=D>Първоначално написано от Shellman
Руската кола и Женската уста се затварят само с ритник!!!
ако ми кажете кое е подтискащо на снимките в профила ми,обещавам да ги сменя веднагаПървоначално написано от |3|_U{-
![]()
ми.. то форума е пълен с теми от депресирани и отчаяни тийнейджъри,такаче не виждам госта какво ново предлага или просто аз не му схванах идеята...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Май черно-бялата дама с завързаните крака и ръце стил садомазо обичаща единствено секса... да е малко депресиращо. Знам ли?Първоначално написано от miloto_girl-4e
Абе, я просто си смени картинката и без това остаря. :P
А по темата. Ми то тук повечето теми са от това естество. Не виждам смисъл.
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
Не виждам какво му е депресираштото на идеята.. хем ще има някой да изслуша проблемите ти,хем ще се успокояваш,че не само ти имаш тежки моменти![]()
NApulno suglasna.... i oshte neshto..Shte mojem da se pouchavame ot ggreshkite na drugite,kato im pomagameСънчо Пуснато на: 26.02.7 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Не виждам какво му е депресираштото на идеята.. хем ще има някой да изслуша проблемите ти,хем ще се успокояваш,че не само ти имаш тежки моменти![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
i az mislq 4e trqbva da ima hubavy 6e e da si spodelqmi![]()
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
I kakvo shte pravite v tozi klub? Shte si spodelqte problemite i shte se karate koi e po-depresiran??? Po-skoro syzdaite klub za prejivqvane na depresiqta...Sigurno tova vi e zamisylyt, no ne zvuchi taka.![]()
malko oburkva6to 6te e![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Няма лошо нека да се направи такъв клуб.Имам и един въпрос. Какво ще се прави в него, кавки функции ще има?[/url][/list][/quote]
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар/широчина/.