.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    http://www.bulgariaphotos.net

http://bulpics.hit.bg/

http://dichev.com/panorama/bulgaria/

темата си ме кефи и я връщамна предна страница ... който го кефи да дава някви подобни сайтове... мно ме радват мен лично ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Eto i neshto ot men koeto mn me zaradva kato go gledah http://vbox7.com/play:95f9ad39

P.P. Syjalqvam za latinicata no v uchilishte nqmam kirilizator.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Обичам родината,но мразя държавата...!
    момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!

Суперски са! Чудя се коя да си сложа на десктопа чак. Благодаря на автора на темата за линка. Удоволствие е да се гледат тези снимки
    Memento moriendum esse!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Суперски са! Чудя се коя да си сложа на десктопа чак. Благодаря на автора на темата за линка. Удоволствие е да се гледат тези снимки
    радвам се

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Хора посещавали ли сте www.seemybulgaria.net ?

Град
    Plovdiv
    В България няма туристи само някой по-скромен македонец да дойде на морето нищо друго! Тогава как ще е красива България? В красивите държави като Гърция,Испания,Турция и тн. ходят 7-10 мил. туристи годишно. Това е горе-доло колкото една България , а и много българи предпочитат другите държави за почивка. Тогава кое и е красивото???
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    В България няма туристи само някой по-скромен македонец да дойде на морето нищо друго! Тогава как ще е красива България? В красивите държави като Гърция,Испания,Турция и тн. ходят 7-10 мил. туристи годишно. Това е горе-доло колкото една България , а и много българи предпочитат другите държави за почивка. Тогава кое и е красивото???
    България, чиято плажна ивица е в пъти по-малко от тази на Гърция тази година е имала 7 милиона туристи...а защо гърци идат на нешето море, а ?
    Плюс това красотата не се измерва във броя на курортите

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    Цитирай Първоначално написано от LuxurySk0B
    България, чиято плажна ивица е в пъти по-малко от тази на Гърция тази година е имала 7 милиона туристи...а защо гърци идат на нешето море, а ?
    Плюс това красотата не се измерва във броя на курортите
    Никой не идва на нашето море!
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Мега фен Аватара на ZipFail
    Статистиката друго казва
    Тая година на гръцките курорти туристите са -40% а на българските са +20% и нагоре

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Ох, България е много хубава. Природата и е страхотна .. Но за жалост тя не може да ни помогне да живеем по-добре.
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си