- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опит в секса
ЗдравейтеИмам един интересен въпрос към вас: за да натрупа един човек опит в секса трябва да е имал много партниори или може и един-двама, но с които да е бил дълго време? т.е опитността в секса е въпрос на бройки или на време?
![]()
Качеството идва с опита и таланта.
Може да имаш и вроден талант.
kakto e kazal narodat : "apetita idva s qdeneto"
Syglasna sym s prednoto mnenie
Защо трябва да си имал много партниори... мисля, че не е хужно![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
и от двете
с постоянния си партьор също можеш да опитваш нови неща,така както и когато сменяш различни партьори.
всичко зависи от теб и от него/тях
дали сте готови да опитвате нови неща и т.н.
и двете имат плюсове
постоянен партьор: чувстваш се много по-блиска и по-освободена,за да опитваш нови неща с него
нов партньор:
интересно е да изучаваш тялото му, какво хареса,какво му доставя върховно удоволствие
Та идеята ми беше,трябва да има разнообразие(не само 69)
Moje i samo s 1 ama toi trea da e mnogo opiten i da ti kazva kakvo da praish .....Da te obu4ava ...
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
spored mene opita idva i ot broikite i ot dalgata vrazka 6toto pri dalgata vrazka se osavar6enstva6 pak an broikite vijda6 razli4nite tipove jeni i taka
Ето това е комбинациятаПървоначално написано от Uraken
Еми и от двете както казаха другите...
Щото ако залагаш само на бройката трябва да преспиш с цял свят за да разбереш какво харесва на всеки един човек...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
"Опитен" не значи "добър". Ако имаш за цел да си добър, никога няма да бъдеш.
Taka...i az smqtam 4e ne trqbva da si spal sas si4ko koeto myrda za da imash opit v SEX-a.
Mislq 4e trq da raznoobrazqvash sexualnata si vrazka s polovinkata si.
Pak opita idva s praktikata!!! \/
Еби наред,Еби БеЗчЕт,Еби БаЛдЪзи- БеЛоГъЗи Еби ВсиЧко ДетО се НаГъЗИ!!!
napalno vqrno spored men!Първоначално написано от spokx
Въпрос на време.![]()