pisna mi ve4e!!! pisna mi ot vsi4ko! jivota mi to4no v tozi moment e raven na 1 prazen bql list ot blok4e ... prazen , depresiqta me e nalegnala i to mnoooogo zdravo . V u4ilishte ne sum v dobri otnosheniq s nikoi , ujasno se depresiram, dori edinstveniq 4ovek koito misleh za priqtel se okaza 4e me e predal uj za moe dobro... pisna mi otsqkade me podritvat ve4e kato pylen bokluk ,vseki si pravi glupavi izvodi za men o6te predi da me e upoznal i nakraq koi go obira? - AZ! edinstveniq 4ovek koito bi mogul da me razbere , da mi pomogne i da napravi taka za da se 4ustvam dobre i da zabravq za vsi4kite si problemi ve4e go nqma na tozi svqt ( 4ustvam se tolkova samotno ,nikoi ne moje da razbere to4no kakvo 4ustvam , no nai me boli za tova 4e razbrah 4e vsi4kite mi "priqteli" ili pone golqma 4ast ot tqh me mislqt za spekan 4ovek.. ne mi vurvi v ni6to ot mn vreme na sam , v luboven plan-dori 4oveka s koito izlizah sa mu napulnili glavata s takiva gluposti za men , ve4e mi PISNA tupi nahakani mom4enca i momi4enca da si pravqt kofti izvodi za tva kvo sum predi da me upoznaqt kakto trqbbva, pisna mi i ot glupavi selqni koito mi se pi6eha za priqteli da se pravqt na golqmata rabota prez cqloto vreme i sled tva te da re6avat kvo e nai dobre za men i da si vaobrazqvat 4e kato me zaplitat v o6te po golqma ka6a 6e mi badat polezni...smqtam 1 sedmica da ne hodq na u4ili6te za6toto v tozi moment izob6to ne iskam da gi vijdam!!!!!! takava depresiq ne me e nalqgala nikoga.. kak da postupq? kakvo da pravq?