.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

PROKLETIQ MI BRAT!!!!

Ufff...k'vo da pravq..az sum na 15,a brat mi e na 30..!
    Toi malko po malko si prisvoqva 4asti ot ku6tata...1-vo mazeto,posle tavana,posle vilata ni...sega se opitva da nakara ba6ta mi da mu zave6tae i ku6tata..!kvo da pravq...?

Повече от фен
    Град
    Варна
    Кажи на ваште, че се чувстваш ощетена, че не ти харесва какво прави брат ти макар, че е голям човек.Не може той да взема всичко, за тебе няма да остане нищо накрая.Че и ти си наследница на родителите ти и ти трябва да имаш някакъв дял от имотите и така...

Guest
    Koftito e,4e kato go kaja...te mi otgovarqt s "Ne se pritesnqvai za tova" ili "O6te si malka i ne razbira6" :/

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    mi kaji im ako 6te razpredelqt imu6testvoto si da dadat malko i na teb za6to se pak i ti si im dete

0biChkam SlyNcEt0 :}

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Кажи на баща си да не дели на мъжко\женско...

Съветвам се да си смениш пола и да вземеш да се разберете по мъжки.
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Цитирай Първоначално написано от ImaDufus
    ми бутни го като слиза по стълбите,елементарно е
    Хахахахаха е тва е най готиния отговор

Цитирай Първоначално написано от kurabiika
    Кажи на ваште, че се чувстваш ощетена, че не ти харесва какво прави брат ти макар, че е голям човек.Не може той да взема всичко, за тебе няма да остане нищо накрая.Че и ти си наследница на родителите ти и ти трябва да имаш някакъв дял от имотите и така...
    napalno e prav !!!
    Obi4am jivota bezumno,za6toto v nego si TI. Obi4am i tebe bezumno,za6toto jivota si mi ti!!!

Фен
    Град
    Burgas
    Vmesto da molish vashte da ti zaveshtaqt imot se stegni i gledai da si uredish badeshteto sama i da izgradish svoi dom. I...kakavto i da e toi ti e brat, dori da vzeme vsi4ko, kakva e tazi zloba i zavist...shtom e takav tegli mu edna maina i neka si jivee jivota, silo to i v "tvoqta" kashta!
    Hoy volv

Голям фен
    pfffffff............choweshkata zloba granici niama....towa ot brat si da rewnuwash ne e malka rabota..,no e pulna glupost!
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    emi gledai si napred kym byde6teto i moje bi 6te posigne6 mn pove4e ot brat ti ne se pritesnqvai za tova
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Ами кажи на баща си да помисли за теб, че след време и ти ще си на 30 години и може да нямаш къде да живееш
    ..u кFo убuчьм ть нu крuя .. u .. кFо мраZuш мь .. хаХ ш сь напuq [` * ]

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
    mi kaji im ako 6te razpredelqt imu6testvoto si da dadat malko i na teb za6to se pak i ti si im dete
    +1

Изрови толкова стара тема за едно +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си