Of ,moje da me smetnete za zadrystena ma mai go iskam ,na 20g sym i sym devstvena ...oshte me e strah ot seksa,a kato gledam mladoto pokolenie go pravi na po 11-12g,ta men chak sram me hvashta..uj tyrsih choveka ,koitoda e mil i da ne se ebava i hvali iz cqloto gradche kakva karikatura sym bila i taka ne go otkrih...vsi4ki na koito ppopadnah bqha edna stoka (nqmam golqmi kriterii) obichah edno momche ,uj shtqhme da go napravim a toi kato vidq ,che sym s malki gyrdi se izplashi i me obijda ...otvratih se ot nego ,vednyj s edno momche se celuvahme dosta strastno i zapochna da se syblicha ,kato si go izkara ,men mi se dopovryshta ,nz shto taka ama mnogo kofti ..izbqgah ,vednyj me naplashiha na tema Seks.. i nz strah me i syshto taka SRAm .. i mai sha si ostana devstvena za cql jivot,a kato poostareq oshte malko she si osinovq edno dete i gotovo .. moje i bez Seks,vse pa sym na 20 i oshte ne sym umrqla ..ponqkoga ,makar i rqdko mi se e iskalo da go napravq,ama mi e shube ..imam chuvstvo ,ch e s choveka kogoto legna shte mi se p odigrae i izrita kato mrysno kuchence daite syvet kakvo da pravq .. a za jigulo nz dali ima v grada i ako e da koi znae kolko sa skypi