Цитирай Първоначално написано от nesravnima
Казваш, че са те наплашили на тема секс, ами...
Не знам какво толкова са ти казали, но наистина няма от какво да се страхуваш. Това е нещо, от което много хора по света не веднъж са изпитвли удоволствие...
Това, че имаш малки гърди и онзи смотаняк ти е обърнал гръб не трябва да те безпокои. Няма от какво да се притесняваш за първия път. И... не се чуди с кого да го направиш, по-добре е да си имаш връзка и... Това, че си на 20 и си девствена не е болка за умиране. Според мен дори е по-добре, от това да започнеш на 12 (примерно).
Няма да останеш девствена за цял живот. Просто още не си намерила човека (както сама каза). Няма да се появи рицарят на бял кон, но все един ден ще решиш, че това е човека.

И това с което са те наплашили... Секса не е мъчение или изтезание. Спокойно!
Много си права!
Знаеш ли и аз имам същия проблем просто немога да открия подходящото момиче не че съм много притенциозен просто когато видя момиче както днес си вървяхме по главната и виждаме 3 момичета награбили цигарите и с 2 шишета водка по кафетата!Е това ме ОТВРЪЩАВА!И така нека не превръщам темата в мои проблем!
Просто бъди себе си!А колкото до другите просто ги е ЯД на теб понеже не те притежават
Успех