taa...da izklu4im tiq det se ebavat i si neat rabota... taka...MoNit0 tfa 4e si na 20 ne dava nikfo zna4enie...samo tfa moga da kaja na drugite a sa ne6to special for you..mislq 4e ti flizam v polojenieto da te e strah da ne se izloji6 pred nqkoi s tfa 4e toi 6e razbere 4e si defstfena a si na 20...no pomisli..ne misla 4e si prava za tfa 4e ve4no 6e si jivee6 defstfena ..rany ili kysno 6e se nameri pravilniq 4ovek..interesno mi e drygyty...tfa 4e se otfra6tava6 kat vidi6 na nqkoi si tam rabytata..tfa ne e mn dobre..ama moje bi 6tot te e strah ili i az nz kfo..vij sea i az ne sym pravila sex a i misla 4e na toq etap o6te mi e rany(na 14 sym)i ne sym sre6tala pravilniq 4ovek..no mislq 4e ako ima6 seriozna vryzka s nqkoi toi bi te razbral..i bi ti vleznal v polojenieto...vse pak za si4ky si ima 1vi pyt.. :P btw...tfa s jigoloto i az ne misla 4e e nai dobrata ideq ....ii drygy...nea zna4enie kolko da ti golemi gyrdite i onq det te e obijdal mu kaji da lapa patka(tfa li4no ot men)ako gyrdite ti ne sa mn golemi pomisli si f kfo drygy moje da is dobra a o6te da ne si go razbrala(se6ta6 se za kfo govora) tfa e ot men...i az ti kazvam 4e znam 4e 6e sre6tne6 4oveka 6toty za seki si ima nekoi na toq sfqt bez za men hyayh :P a i ti si na 20 ii jivota e pred tebe =D> kysmet